Spread the love

 

Στο γήπεδο των Ζωσιμάδων, ο ΠΑΣ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική των πλέι οφ.

Head to Head Record – PAS Giannina vs Olympiakos Piraeus

PAS Giannina
(15%)

20
Matches

15%
15%
70%

3 Wins

3 Draws(15%)

14 Wins

Olympiakos Piraeus
(70%)

85%Over 1.5
17 / 20 matches
55%Over 2.5
11 / 20 matches
35%Over 3.5
7 / 20 matches
45%BTTS
9 / 20 matches
10%Clean Sheets
PAS Giannina
45%Clean Sheets
Olympiakos Piraeus

Οι Γιαννιώτες έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική πορεία, μέχρι τώρα στο Πρωτάθλημα, όντας στην 6η θέση και παρά την περιπέτεια που αντιμετώπισαν με την τιμωρία τους  στην οποία τελικά δικαιώθηκαν.

Στην πρεμιέρα τους ήταν άκρως ανταγωνιστικοί, απέναντι στον ΠΑΟΚ στην Τούμπα, κάνοντας δύσκολη τη ζωή της ομάδας του Λουτσέσκου από την οποία έχασε με 1-0 στο τέλος, ενώ πριν το γκολ που δέχτηκε είχε ευκαιρία με το Ντομίνγκες.

Ο Μάρβιν Πίρσμαν δεν βρίσκεται στην αποστολή του ΠΑΣ Γιάννινα για την αυριανή εντός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό.

Ο Βέλγος αριστερός μπακ είναι τραυματίας, όπως και ο Λώλης, ο οποίος επίσης αποκλείστηκε, ενώ εκτός είναι και οι Κόντε, Κύρκος, Ρίζος και Αθανασίου

Στην αποστολή είναι 20 ποδοσφαιριστές και συγκεριμένα οι Λοντίγκιν, Σούλης, Σάλιακας, Παντελάκης, Καραγιάννης, Εραμούσπε, Ποζνάνσκι, Οικονομόπουλος, Κάργας, Καραχάλιος, Στάνκο, Ντομίνγκεθ, Σιόντης, Λιάσος, Γκαρντάβσκι, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Μίνα, Περέα.

Ο Ολυμπιακός, έκανε πρεμιέρα με το δεξί στα πλέι οφ επικρατώντας του Αρη με 2-1. Κορυφαίος ο Σισέ που άνοιξε το σκορ με κεφαλιά στο 45 και κέρδισε το πέναλτι που μετέτρεψε σε γκολ ο Ελ Αραμπί από τα 11 βήματα.  Εκεί που ο Μαρτίνς, βέβαια, δεν είχε προβλήματα,του ήρθαν και τσουβαλάτα.

Μασούρας και Βρουσάι διαγνώστηκαν με κορονοϊό και έμειναν εκτός αποστολής. Με τον Πορτογάλο προπονητή να παίρνει στη θέση τους, Ονιεκούρου και Ανδρούτσο. Ο πρώτος  ήταν εκτός πλάνων για τρεις εβδομάδες και ο δεύτερος  είχε “υποβιβαστεί” στην  u23.  Σωκράτης-Μαντί και Βαλμπουενά διεκδικούν θέσεις στην  ενδεκάδα.

Προϊστορία: Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι από καταβολής του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, οι Πειραιώτες έχουν να επιδείξουν συνολικά 9 νίκες, έναντι 5 του ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ 7 παιχνίδια έχουν λήξει ισόπαλα,

Εκτίμηση: Απόλυτα ανταγωνιστικό παιχνίδι ,με πρώτο σημείο την ισοπαλία στο ημίχρονο. Από κει και πέρα η επιλογή των 2-3 τερμάτων, που το έχει η παράδοση, είναι και αυτό μια δυνατή επιλογή. Ο Ελ Αραμπί έχει καλή παράδοση στα Γιάννινα και anytime σκορερ μοιάζει εξαιρετική επιλογή.

(Visited 496 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x