Spread the love

Επιλογές με φιλοξενούμενους σε υψηλές αποδόσεις έχουμε στην αγωνιστική της Λιγκ 2

 

Ολνταμ-Λέιτον

Μπορεί να έχει έξι σερί νίκες, αλλά φαίνεται να  έχει αρκετά κανονάκια  ακόμα η Ολνταμ. που στο ματς με την Μάνσφιλντ στάθηκε ανίκανη να διαχειριστεί το 1-0 και το πλήρωσε με την αντεπίθεση της Μάνσφιλντ που οδήγησε σε ανατροπή. Είναι στο -3 από τη ζώνη της σωτηρίας, που βρίσκεται η Στιβενέιτζ και πλέον παλεύει δυνατά για να μπορέσει να παραμείνει στην κατηγορία, ψάχνοντας το καλό αποτέλεσμα που θα την “ξεκλειδώσει”. Εντός έδρας έχει 4-3-12.

Η Λέιτον , από την άλλη, με το 2-0 επί της Μπάροου  έκανε το πλέον αποφασιστικό βήμα για τη σωτηρία της  έχοντας επτά ματς αήττητη αλλά κυρίως ξεπέρασε τις σερί ισοπαλίες με νίκες(τρεις στη σειρά) που την οδήγησαν στους 46 βαθμούς.  Με +15 από την Ολνταμ αισθάνεται αρκετά ασαφαλής στην τοποθεσία Λιγκ 2 . Εκτός έδρας βγάζει μάι παθογένεια με μόλις δύο νίκες-11 ισοπαλίες και πέντε ήττες.

Προϊστορία: 1-2-2 την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Η Ολνταμ δίνει τελικό παραμονής αλλλά με έξι σερί ήτττες και ανατροπές όπβς αυτή με τη Μάνσφιλντ “ξενερώνουν” την κατάσταση. Η Λέιτον θα πάει χωρίς άγχος.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2

 

Χάρτλπουλ-Μάνσφιλντ

Αδιάφορη είναι η Χάρτλπουλ στο κομμάτι της παραμονής αλλά και της ανόδου μιας και με 51 βαθμούς έχει σώσει τη χρονιά αλλά δεν μπορεί να  κοιτάξει παραπάνω.  Εχασε εύκολα απο τη Νορθάμπτον , το Σάββατο με 2-0 και αυτή ήταν η 3η της ήττα στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει. Εντός έδρας έχει σχετικά καλό πρόσημο(9-6-3)  δεν έχει κερδίσει τα τελευταία δύο (0-0 με Λέιτον και  0-2 με Μπράντφορντ.

Η Μάνσφιλντ έκανε τρελή ανατροπή, δείχνοντας χαρακτήρα στην προσπάθεια για παραμονή.  Βρέθηκε πίσω στο σκορ απο την Ολντμα αλλά στο δεύτερο μέρος έκανε τη διαφορά και καθάρισε στο τέλος, αφού είχε ισοφαρίσει στο ξεκίνημα  ,σχεδόν του β μέρους.   Με 62 βαθμούς είναι στο -1 από την Τρανμιρ και την 7η προνομιούχο  θέση έχει δώσει πέντε παιχνίδια εκτός έδρας στις έξι πιο πρόσφατες ανατρήσεις της έχοντας τρείς νίκες(δύο σερί) και δύο ήττες.

Προϊστορία:  2-1-1, πιο πρόσφατο διπλό το 13-14.

Εκτίμηση: Η ομάδα που έχει το κίνητρο είναι η Μάνσφιλντ απέναντι στην Χαρτλπουλ .Το διπλό το βρίσκουμε στο 2.30 Θα το στήριξω με δεύτερη επιλογή το γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2  η γκολ γκολ

(Visited 289 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x