ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Κολομβίας: Τζούνιορ – Σάντα Φε

Κύπελλο Κολομβίας: Τζούνιορ – Σάντα Φε
Spread the love

Στο «Μετροπολιτάνο» της Μπαρανκίγια η πρώτη μονομαχία ανάμεσα στην τοπική Τζούνιορ και την Σάντα Φε για την φάση των «16» του κυπέλλου, με τον επαναληπτικό στις 11 του επόμενου μήνα στο «Ελ Καμπίν» της Μπογκοτά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στην φάση των «16» του κυπέλλου Κολομβίας δεν έχει ισχύ στον κανόνα του εκτός έδρας γκολ, ενώ σε περίπτωση συνολικής ισοπαλίας μετά και τον επαναληπτικό, ακολουθεί απευθείας η διαδικασία των πέναλτι.

Απευθείας στην φάση των «16» η Τζούνιορ, με την ομάδα της Μπαρανκίγια να μπαίνει στη μάχη και τρίτης διοργάνωσης, μετά φυσικά από το πρωτάθλημα Απερτούρα και το Κόπα Σουνταμερικάνα. Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, το εντός 2-0 του πρωταθλήματος σε βάρος της Μπουκαραμάνγκα, με το οποίο βρέθηκε στην 5η θέση του Απερτούρα, ενώ τέσσερις οι βαθμοί της σε δύο ματς στην φάση των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 αρχικά στην Αργεντινή με την Ουνιόν Σάντα Φε, ενώ επιβλητικό 3-0 ακολούθως στη Μπαρανκίγια με την Φλουμινένσε.

Στην αντίπερα όχθη, από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα η Σάντα Φε, η οποία «υποχώρησε» στην 11η θέση μετά το 0-1 αρχικά στην έδρα της Ενβιγκάδο και το 0-1 ακολούθως στο «Ελ Καμπίν» από την Αλιάνσα Πετρολέρα και προβληματισμός γενικότερα, καθώς θα είναι αποτυχία να μην πάρει μέρος στα πλέι οφ. Όσον αφορά το κύπελλο, δύο νίκες στον προηγούμενο γύρο σε βάρος της Ντεπορτίβο Πάστο, με 1-0 αρχικά στην έδρα της αντιπάλου της, ενώ 3-0 στην συνέχεια στον επαναληπτικό στο «Ελ Καμπίν».

Προϊστορία: Εννέα νίκες για την Τζούνιορ, δύο για την Σάντα Φε και πέντε ισοπαλίες, στις 16 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στη Μπαρανκίγια, σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Κόπα Λιμπερταδόρες, Σουνταμερικάνα).

Ιδιαίτερα αποτελεσματική στο «Μετροπολιτάνο» η Τζούνιορ, εκεί όπου έχει εννέα νίκες και μόλις μία ισοπαλία, σε 10 συνολικά ματς σε όλες τις διοργανώσεις, με επιλογή μου τον «άσο» στην σημερινή της μονομαχία με την Σάντα Φε.

Εκτίμηση:  1

(Visited 282 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x