ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία Β΄: Ιτουάνο – Βίλα Νόβα

Βραζιλία Β΄: Ιτουάνο – Βίλα Νόβα
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Νοβέλι Τζούνιορ» του Ιτού, ανάμεσα στην τοπική και νεοφώτιστη Ιτουάνο και την Βίλα Νόβα, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής, καθώς οι δύο ομάδες έρχονται από ισοπαλίες στα πρώτα τους ματς στο πρωτάθλημα της 2ης κατηγορίας της Βραζιλίας και θα προσπαθήσουν φυσικά να σπάσουν το ρόδι.

Δύο βαθμοί για τη νεοφώτιστη Ιτουάνο στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές, οι οποίοι πάντως θα μπορούσαν περισσότεροι αν είχε λίγο τύχη περισσότερο στα ματς που έδωσε η περσινή πρωταθλήτρια της 3ης κατηγορίας. Πιο συγκεκριμένα, 1-1 στην πρεμιέρα στην έδρα της Σαπεκοένσε, σε ένα ματς όπου είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει στο ενενήντα, ενώ 0-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας την CSA, έχοντας πολλές και σημαντικές ευκαιρίες, αλλά απέναντι της και ένα τερματοφύλακα ο οποίος κατέβασε τα ρολά.

Στον αντίποδα, δύο βαθμοί και για την Βίλα Νόβα, με επιτυχία σίγουρα για την ομάδα της Γκοϊανίας το 1-1 της πρεμιέρας στο Ρίο με την Βάσκο, ενώ 0-0 την περασμένη εβδομάδα φιλοξενώντας τη νεοφώτιστη Νοβοριζοντίνο. Πιο απειλητική η Βίλα Νόβα στο ματς με τη Νοβοριζοντίνο, στο οποίο πέρα των ευκαιριών της είχε και δύο οριζόντια δοκάρια, αδυνατώντας όμως να λυγίσει την αντίπαλο της και να σπάσει το ρόδι στο φετινό πρωτάθλημα. Ακολούθησε το οδυνηρό 2-3 του 3ου γύρου του κυπέλλου στο θρυλικό «Μαρακανά» με την Φλουμινένσε, στο οποίο μέχρι το εξηκοστό έβδομο λεπτό ήταν 2-0 μπροστά στο σκορ και στο οποίο όμως έπεσε στο ενενήντα «θύμα» ανατροπής.

Προϊστορία: Επικράτηση με 1-0 για την Βίλα Νόβα το 2021, στα πλαίσια τότε του πρωταθλήματος της 3ης κατηγορίας, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Ιτουάνο.

Αρκετά αμφίρροπη αναμέτρηση, με ιδιαίτερα δύσκολη την προσέγγιση της με σημείο. Απόλυτα λογικό να κινηθώ προς τη μεριά των ειδικών στοιχημάτων γκολ, καθώς και η Ιτουάνο αλλά και η Βίλα Νόβα δημιουργούν φάσεις, παρά το γεγονός πως τους έλειψε την προηγούμενη αγωνιστική στις λευκές τους ισοπαλίες με την CSA και τη Νοβοριζοντίνο αντίστοιχα.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 253 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x