ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Αργεντινή: Ουνιόν Σάντα Φε – Ντεφένσα

Αργεντινή: Ουνιόν Σάντα Φε – Ντεφένσα
Spread the love

Δύο αγωνιστικές για το φινάλε της κανονικής διάρκειας της Λίγκα Προφεσιονάλ και σπουδαίο βαθμολογικά ματς στο «Στάδιο της 15ης Απριλίου» της Σάντα Φε, καθώς τόσο η τοπική Ουνιόν όσο και η Ντεφένσα παίζουν τα ρέστα τους για την συμμετοχή τους στα πλέι οφ.

Να σημειωθεί, πως οι 28 ομάδες που μετέχουν στη Λίγκα Προφεσιονάλ έχουν χωριστεί σε δύο ομίλους, ενώ την πρόκριση για τα χιαστί νοκ άουτ ματς των πλέι οφ παίρνουν οι τέσσερις πρώτες κάθε γκρουπ.

Τρεις συνεχόμενες ήττες για την Ουνιόν, με την ομάδα της Σάντα Φε να κάνει «κοιλιά» και να «υποχωρεί» στην 9η θέση και το -4 από την πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου σε ένα κρίσιμο χρονικά σημείο, μετά το 0-1 αρχικά στην έδρα της Ράσινγκ, το 1-2 φιλοξενώντας την Σαν Λορέντζο και το 0-1 στη Λα Πλάτα από την τοπική Χιμνάσια. Όλα τα παραπάνω μάλιστα, την στιγμή που ακολουθεί η κρίσιμη μονομαχία της με την Οριέντε Πετρολέρο (Βολιβία) στην Σάντα Φε για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Κόπα Σουνταμερικάνα. Πέντε νίκες και μία ήττα για την Ουνιόν, σε έξι ματς στο γήπεδο της στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Στην αντίπερα όχθη, τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές χωρίς τρίποντο και για τη Ντεφένσα, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση και το -2 από την πρώτη τετράδα του 1ου ομίλου, με αποτυχία σίγουρα τόσο τις δύο εντός έδρας ισοπαλίες με την Ατλέτικο Τουκουμάν (1-1) και την Πλατένσε (1-1) όσο και το 1-2 ενδιάμεσα αυτών στην έδρα της Σαρμιέντο. Κάτι ανάλογο επίσης και για τη Ντεφένσα με την σημερινή της αντίπαλο στο Κόπα Σουνταμερικάνα, καθώς ακολουθεί ματς «τελικός» στην Βραζιλία με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε για την 4η αγωνιστική της φάσης των ομίλων της δεύτερης τη τάξει συλλογικής διοργάνωσης της Λατινικής Αμερικής. Τέσσερις νίκες και δύο ήττες για τη Ντεφένσα, σε έξι ματς μακριά από το «Τίτο Τοματζέλο» στη Λίγκα Προφεσιονάλ, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Δύο νίκες για την Ουνιόν και τρεις για τη Ντεφένσα, στις πέντε μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στην Σάντα Φε.

Προτελευταίο ματς για την Ουνιόν και τη Ντεφένσα για την κανονική διάρκεια της Λίγκα Προφεσιονάλ, το οποίο έχει χαρακτήρα «τελικού» και για τις δύο ομάδες. Μια αναμέτρηση, στην οποία θα προτιμήσω να «κρυφτώ» πίσω από ειδικό στοίχημα τερμάτων, αποφεύγοντας να πάρω θέση με σημείο.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 291 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x