ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ριονέγκρο – Ντεπορτίβο Πάστο

Κολομβία: Ριονέγκρο – Ντεπορτίβο Πάστο
Spread the love

Στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες» του Ριονέγκρο το πρώτο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την ομώνυμη ομάδα να ψάχνει το τρίποντο με το οποίο θα βρεθεί στο -1 από την πρώτη οκτάδα και τις θέσεις των πλέι οφ, δύο αγωνιστικές πριν το φινάλε.

Δύο συνεχόμενα σπουδαία τρίποντα για την Ριονέγκρο, τόσο λόγω του βαθμού δυσκολίας όσο φυσικά και βαθμολογικά, τα οποία κράτησαν «ζωντανές» τις ελπίδες που υπάρχουν για συμμετοχή στα πλέι οφ. Επικράτηση με 1-0 αρχικά στο μίνι γειτονικό ντέρμπι στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες» με την κυπελλούχο Κολομβίας, Ατλέτικο Νασιονάλ, ενώ το ίδιο σκορ στην συνέχεια την περασμένη εβδομάδα στην έδρα της πρωταθλήτριας Ντεπορτίβο Κάλι, παρά το γεγονός μάλιστα πως έπαιζε με παίκτη λιγότερο από το τριακοστό έβδομο λεπτό. Με νίκη σήμερα θα βρεθεί στο -1 όπως προαναφέρθηκε από την πρώτη οκτάδα, σημειώνοντας πως τις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα δοκιμαστεί στην έδρα της Ενβιγκάδο και θα φιλοξενήσει τη νεοφώτιστη Κορτουλουά. Τέσσερις νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα για την Ριονέγκρο, σε οκτώ ματς στο Απερτούρα στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, ο μέσος Χαραμίγιο και ο επιθετικός Σαλαζάρ.

Στον αντίποδα, χαρακτηριστικό για τη Ντεπορτίβο Πάστο στις τέσσερις προηγούμενες αγωνιστικές, τα δύο «διπλά», μάλιστα με το ίδιο σκορ (1-0), με τη νεοφώτιστη Κορτουλουά και τη Ντεπόρτες Τολίμα και οι ισάριθμες ισοπαλίες στο γήπεδο της με την Περέιρα (2-2) και την Πατριότας (0-0). Δύο ισοπαλίες πάντως, με τις οποίες πέταξε ουσιαστικά στα σκουπίδια τις επιτυχίες που είχε μακριά από το γήπεδο της, ειδικά αυτή με τη Ντεπόρτες Τολίμα και οι οποίες μείωσαν δραματικά τις ελπίδες που υπάρχουν για συμμετοχή στα πλέι οφ. Με νίκη βέβαια στο σημερινό ματς θα βρεθεί στο -3 από την πρώτη οκτάδα, αλλά θα χρειαστεί όχι μόνο το απόλυτο στα ματς που απομένουν, αυτό φιλοξενώντας την Αμέρικα Κάλι και στο Μεντεγίν με την ομώνυμη ομάδα, αλλά και συνδυασμό αποτελεσμάτων για να κάνει την υπέρβαση και να βρεθεί στα πλέι οφ. Τρεις νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για τη Ντεπορτίβο Πάστο, σε οκτώ ματς στο Απερτούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Έξι νίκες για την Ριονέγκρο, μία για τη Ντεπορτίβο Πάστο και τέσσερις ισοπαλίες, στις 11 μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες».

Αήττητο σερί για τη Ντεπορτίβο Πάστο, η οποία πάντως «ξύπνησε» αργά και λογικά δεν προλαβαίνει να «κλέψει» κάποιο εισιτήριο για τα πλέι οφ. Περισσότερες οι ελπίδες της Ριονέγκρο, η οποία έχει και πιο βατό πρόγραμμα, καθώς αν κερδίσει σήμερα αλλά και στο φινάλε το εντός με τη νεοφώτιστη Κορτουλουά, θα έχει ουσιαστικά ματς «τελικό» την επόμενη (προτελευταία) αγωνιστική στην έδρα της ισοδύναμης σχεδόν Ενβιγκάδο.

Εκτίμηση:  1

(Visited 278 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x