Spread the love

Η Ρεβάνς του εντυπωσιακού 2-2   σε ένα πρώτο παιχνίδι που, στην κυριολεξία, τα είχε όλα.

Οι αποψινοί γηπεδούχοι έκαναν μισή ανατροπή , μιας και στο πρώτο ματς κατάφεραν να ανατρέψουν το 2-0 σε 2-2 με ηγέτη και σκόρερ τον Ουρουγουανό Νίκολας Λοδέιρο που στα 33 του χρόνια σκόραρε το 4ο γκολ στη διοργάνωση.

Γενικά οι Αμερικανοί έχουν μία νίκη στα τελευταία πέντε ματς σε όλες τις διοργανώσεις βγάζοντας αρκετά προβλήματα στην άμυνα τους όπου δέχονται αρκετά εύκολα το γκολ, κάτι που αποτελεί άλυτο πρόβλημα στα τελευταία ματς για τον προπονητή Σμέτζερ. Κλασικά παραδείγματα το 4-3 με τη Σαν Χοσέ αλλά και το πρώτο ματς με την Πούμας.  Εκτός αποστολής ο αναπλρωματικός κίπερ ,Τόμας και ο χωρίς συμμετοχή,επιθετικός Ντίλαν Τέβες. Δεν έπαιξε το Σαββατοκύριακο μετά απο αίτημα στο MLS , ενώ δεν έχει χάσει τα τελευταία 7 στη διοργάνωση (3-4-0).

Η Πούμας, από την άλλη πλευρά,είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις  επικρατώντας με 2-0 , της Πατσούκα, χάρις στα δύο γκολ του Αργεντίνου Ντινένο , που είχε βάλει και τα δύο γκολ στον πρώτο τελικό με το Σιάτλ.  Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Ντινένο έχει ωβάλει 9 γκολ στη διοργάνωση και 10 στο Πρωτάθλημα συν ένα στο Κύπελλο. Το δίχως άλλο είναι το μεγάλο αστέρι της ομάδας . Ο αμυντικός Μόζο είναι εκτός λόγω τραυματισμού και τη θέση του θα πάρει ο Αρτούρο Ορτιθ(35-4) που είχε χάσει λόγω τιμωρίας το πρώτο ματς.

Προϊστορία: 2-2 το πρώτο ματς.

Εκτίμηση: Το Σιατλ θέλει να  γράψει ιστορία και να γίνει η πρώτη ομάδα από το MLS  που θα πάρει το εν λόγω Τσάμπιονς λίγκ, ενώ η Πούμας είναι αρκετά σκληροτράχηλη. Πρώτο ειδικό στοίχημα το γκολ γκολ  με τις δύο ομάδες να έχουν εξαιρετικές επιθέσεις αλλά και μέτριες άμυνες . Εν συνεχεία οβερ και  σκόρερ οι Λοδέιρο -Ντινένο

 

 

(Visited 201 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x