ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Σάντος – Κουιαμπά

Βραζιλία: Σάντος – Κουιαμπά
Spread the love

Ξεχωριστό ενδιαφέρον στο ματς στο «Βίλα Μπελμίρο», καθώς η Σάντος θα προσπαθήσει να διατηρήσει το απόλυτο που έχει στο γήπεδο της σε όλες τις διοργανώσεις, φιλοξενώντας όμως την Κουιαμπά, η οποία έχει μόνο νίκες στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το γήπεδο της.

Επτά βαθμοί για την Σάντος στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές του Μπραζιλεϊράο, με χαρακτηριστικό τα δύο τρίποντα στο «Βίλα Μπελμίρο» και το ότι δεν έχει νίκη σε ισάριθμα ματς μακριά από αυτό. Πιο συγκεκριμένα, 0-0 στην πρεμιέρα με την Φλουμινένσε στο «Μαρακανά», 2-1 ακολούθως με την Κοριτίμπα και 3-0 με την Αμέρικα Μινέιρο, ενώ 1-2 την προηγούμενη αγωνιστική στο «Μορουμπί» στο ντέρμπι με την συμπολίτισσα Σάο Πάολο. Εκτός συνόρων, σπουδαίο 1-0 μεσοβδόμαδα στην πρωτεύουσα του Εκουαδόρ, Κίτο, το οποίο την διατήρησε στην 2η θέση του 3ου ομίλου του Κόπα Σουνταμερικάνα και στο -1 από την Ουνιόν Λα Καλέρα (Χιλή), την οποία φιλοξενεί σε ματς «τελικό» πρόκριση την επόμενη (προτελευταία) αγωνιστική.

Στην άλλη πλευρά, επτά βαθμοί και για την Κουιαμπά, με χαρακτηριστικό για την ομάδα του Μάτο Γκρόσο, πως δεν έχει ακόμα τρίποντο στην «Αρένα Παντανάλ», ενώ έχει το απόλυτο στο Μπραζιλεϊράο μακριά από αυτό. Πιο συγκεκριμένα, 1-0 στην πρεμιέρα στην Φορταλέζα σε βάρος της ομώνυμης ομάδας, 0-1 ακολούθως φιλοξενώντας την Φλουμινένσε, 1-0 στην συνέχεια στην έδρα της Ζουβεντούδε, ενώ 1-1 την προηγούμενη αγωνιστική στην «Αρένα Παντανάλ» με την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε. Εκτός συνόρων, ήττα με 1-2 μεσοβδόμαδα φιλοξενώντας την Ράσινγκ (Αργεντινή), με το αποτέλεσμα αυτό να «σβήνει» οριστικά και τις λιγοστές ελπίδες που υπήρχαν για πρόκριση στην φάση των «16» του Κόπα Σουνταμερικάνα.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 1-1 στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στην Σάντος και την Κουιαμπά την τελευταία δεκαετία στο «Βίλα Μπελμίρο».

Αποτελεσματική και ικανή να κερδίσει οποιονδήποτε αντίπαλο στο «Βίλα Μπελμίρο» η Σάντος, εκτιμώντας πως μπορεί να δώσει συνέχεια στο απόλυτο που έχει στο γήπεδο της σε όλες τις διοργανώσεις κόντρα στην Κουιαμπά. Αξιόμαχος αντίπαλος η Κουιαμπά, με εκτίμηση μου όμως πως έχει ξεπεράσει, όσο υπερβολικό και αν ακούγεται, απρόσμενα το ταβάνι της με τα «διπλά» που έχει στο ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος.

Εκτίμηση:  1

(Visited 227 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x