ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

ΙΣΠΑΝΙΑ 2: Χιρόνα – Τενερίφη

ΙΣΠΑΝΙΑ 2: Χιρόνα – Τενερίφη
Spread the love

Είναι ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν κοινό στόχο αυτόν της ανόδου και φαίνεται να μπορούν να τον αποκτήσουν μόνο από τα μπαράζ. Επίσης είναι πολύ πιθανό να είναι και ζευγάρι των μπαράζ.

Η Χιρόνα είναι στην 5η θέση με 64 βαθμούς έχοντας μία από τις καλύτερες έδρες του πρωταθλήματος ενώ την τελευταία αγωνιστική νίκησε δύσκολα με 1-0 την Αλκορκόν με Γκολ του Στουάνι. Αν καταφέρει να νικήσει σίγουρα θα βρεθεί μία θέση παραπάνω αφού θα προσπεράσει την Τενερίφη . Έχει μόνο μία σημαντική απουσία αυτή του μέσου Λοθάνο που είναι τιμωρημένος

Η Τενερίφη είναι στην 4η θέση μετά και την νίκη με 2-0 Επί της Λούγκο, μετρά ένα σερί πέντε ματς αήττητη και δεν την βολεύει ούτε αυτήν η ισοπαλία αφού η απόσταση από την 7η θέση και να βρεθεί εκτός μπαράζ μπορεί να μειωθεί στους τρεις βαθμούς .
Διαθέτει την καλύτερη άμυνα με 31 γκολ παθητικό και είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας νίκες στο πρωτάθλημα αφού έχει επικρατήσει 10 φορές μακριά από το νησί.

Πέρυσι σε αυτό το ματς επικράτησε η Χιρόνα με 1-0 η οποία δεν έχει ηττηθεί τα τελευταία 10 χρόνια από την Τενερίφη εντός έδρας . Μπορεί οι δύο ομάδες να θέλουν την νίκη αλλά το επικρατέστερο αποτέλεσμα είναι η ισοπαλία που μπορεί να έρθει σκοράροντας και οι δύο

ΠΡΟΤΑΣΗ: ΓΚΟΛ – ΓΚΟΛ

(Visited 158 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x