ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κολομβία: Ριονέγκρο – Αλιάνσα Πετρολέρα  

Κολομβία: Ριονέγκρο – Αλιάνσα Πετρολέρα  
Spread the love

Στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες» του Ριονέγκρο, το ματς που ολοκληρώνει χρονικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής στο πρωτάθλημα Κλαουσούρα, με την ομώνυμη ομάδα σε ρόλο φαβορί, ψάχνοντας το τρίποντο με το οποίο θα κάνει άλμα στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Τρεις συνεχόμενες νίκες για την Ριονέγκρο, στις ισάριθμες αγωνιστικές που προηγήθηκαν, με το 1-0 στην έδρα της Πατριότας, το 3-0 φιλοξενώντας την γειτονική Μεντεγίν και το εκτός 1-0 της περασμένης εβδομάδας σε βάρος της Ενβιγκάδο, να την φέρνουν στην 9η θέση και το -1 από την πρώτη οκτάδα. Με νέα νίκη μάλιστα, θα κάνει άλμα και θα βρεθεί όπως προαναφέρθηκε στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ θα έχει μάλιστα και ένα ματς λιγότερο. Το γκολ του Ολιβέρος στο τεσσαρακοστό λεπτό ήταν αρκετό για την Ριονέγκρο στο ματς στην έδρα της Ενβιγκάδο, στο οποίο μάλιστα πανηγύρισε το τρίποντο σε βάρος της φλύαρης αντιπάλου της, πιο εύκολα σε σχέση με αυτό που δείχνει το υπέρ της 1-0. Δύο νίκες επίσης και τρεις ισοπαλίες για την Ριονέγκρο, σε πέντε ματς στο πρωτάθλημα στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, οι επιθετικοί Ρίβας και Μπερίο.

Στον αντίποδα, «θύμα» ανατροπής η Αλιάνσα Πετρολέρα στο ματς της περασμένης εβδομάδας στην έδρα της Μπουκαραμάνγκα, στο οποίο βρέθηκε μπροστά στο σκορ στο πενήντα τέσσερα και στο οποίο όμως είχε ένα απίστευτο μπλακ άουτ στο τελευταίο δεκάλεπτο όπου δέχθηκε τρία γκολ. Είχαν προηγηθεί το εντυπωσιακό 4-4 φιλοξενώντας τη Ντεπορτίβο Κάλι και το εντός 0-0 με τη Ντεπορτίβο Πάστο, με την Αλιάνσα Πετρολέρα στο -4 πλέον από την πρώτη τετράδα. Η παραμονή πάντως και η ειδική βαθμολογία του υποβιβασμού αποτελεί αυτή την στιγμή προτεραιότητα για την Αλιάνσα Πετρολέρα και λιγότερα το να «κλέψει» κάποια θέση στην οκτάδα και τα πλέι οφ. Δύο νίκες, μία ισοπαλία και δύο ήττες για την Αλιάνσα Πετρολέρα, σε πέντε ματς στο Κλαουσούρα μακριά από το γήπεδο της, ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο μέσος Σόλπα.

Προϊστορία: Τρεις νίκες για την Ριονέγκρο, ισάριθμες για την Αλιάνσα Πετρολέρα και δύο ισοπαλίες, στις οκτώ μονομαχίες τους την τελευταία δεκαετία στο «Αλμπέρτο Γκρισάλες».

Σε καλύτερο momentum και με ισχυρότερο κίνητρο η Ριονέγκρο, εκτιμώντας πως εύκολα ή δύσκολα θα καταφέρει σήμερα να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, κόντρα στην αξιόμαχη μεν αλλά ταυτόχρονα και με συγκεκριμένο ταβάνι, Αλιάνσα Πετρολέρα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 919 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x