ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Γιουρόπα Λιγκ: Μπέτις- Λουντογκόρετς

Γιουρόπα Λιγκ: Μπέτις- Λουντογκόρετς
Spread the love

Στο Μπενίτο Βιγιαμαρίν η Μπέτις υποδέχεται την Λουντογκόρετς με τις δυο ομάδες να έχουν ξεκινήσει αμφότερες με νίκη στην πρεμιέρα τους στον όμιλο και να επιζητούν απόψε ανάλογη συνέχεια.

Η ομάδα του Μανουέλ Πελεγκρίνι πραγματοποιεί μια εξαιρετική πορεία στην εκκίνηση της σεζόν αφού είναι ενδεικτικό πως έχει πετύχει 5/6 νίκες ενώ η μοναδική της ήττα έχει έλθει στην Μαδρίτη από την πρωταθλήτρια Ευρώπης και Ισπανίας Ρεάλ (2-1).

Στην πρεμιέρα της κέρδισε πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ ( 2-0) το Ελσίνκι στην Φιλανδία αφού είχε συνολικά 20 προσπάθειες στην αντίπαλη εστία.

Οι Κυπελλούχοι Ισπανίας έχουν και μια ευνοϊκή παράδοση να προασπίσουν απόψε αφού δεν έχουν χάσει σε κανένα από τα 9 εντός έδρας παιχνίδια που έχουν δώσει μέχρι τώρα σε όμιλο της εν λόγω διοργάνωσης μετρώντας και πέντε νίκες.

Οι Βούλγαροι βρίσκονται σε πολύ καλή φόρμα και αυτό αποδεικνύεται από τα τελευταία τους αποτελέσματα τόσο εντός των τειχών όσο και στην Ευρώπη.

Στην πρεμιέρα τους επικράτησαν με 2-1 της Ρόμα σε μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις της βραδιάς και παρά το γεγονός πως δέχτηκαν την ισοφάριση στο 86ο λεπτό απάντησαν με ένα ακόμη τέρμα δυο λεπτά πριν από την λήξη.

Στο εγχώριο πρωτάθλημα μετά το άνετο 4-0 επί της Μπότεφ Βράτσα έχουν φτάσει αισίως τις 7/8 νίκες με τέρματα: 29-4.

Προϊστορία: Η Λουντογκόρετς αριθμεί 6/6 ήττες σε Ισπανικό έδαφος με τέρματα: 1-17.

* Η Μπέτις θέλει να κάνει το 2/2 απόψε για να μπει από νωρίς σε τροχιά πρόκρισης στα νοκ άουτ. Ωστόσο δεν πρέπει να παραγνωρίζουμε το γεγονός πως ο Πελεγκρίνι θα κάνει ένα rotation στην 11άδα του και πως οι Βούλγαροι αριθμούν 8/13 Goal στα αντίστοιχα δικά τους παιχνίδια ανεξάρτητα από την τελική έκβαση των αγώνων τους.

Για αυτό και η επιλογή μου εδώ θα είναι τα πάνω από δυο τέρματα σε απόδοση 1,70.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2,5

(Visited 522 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x