ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σουπερλιγκα: Βόλος -Ιωνικός

Σουπερλιγκα: Βόλος -Ιωνικός
Spread the love

Στο Βόλο, η τοπική ομάδα  φιλοξενεί τον Ιωνικό.

Σε εξαιρετική  αγωνιστική κατάσταση  βρίσκεται ο Νόλος  που προέρχεται από την ισοπαλία (1-1) με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Σκόρερ ο Οζέγκοβιτς  που στο ντεμπούτο του έδειξε εξαιρετικά στοιχεία και πέτυχε ένα  υπέροχο γκολ   με το οποίο άνοιξε το σκορ . Εξαιρετικός και ο Πάολο Φερνάντες  ο  οποίος  δημιούργησε  το γκολ αλλά και πολλά προβλήματα στην άμυνα  του Ολυμπιακού. Μεγάλη εμφάνιση και από τον Κλέιμαν . Το φοβερό με τον Βόλο είναι ότι  έχει μαζέψει τέσσερις βαθμούς από ΑΕΚ και Ολυμπιακό, ενώ έμεινε στο εντός 3-3 με τον Αστέρα ,ενώ έχασε απο τον ΟΦΗ στο Βόλο..

Ο Ιωνικός  έχει τρεις ήττες και μία ισοπαλία (Λεβαδεακός εντός) ,αλλά το πρόγραμμα είναι βαρύ. Εχασε απο Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό εκτός, αλλά και από τον Ατρόμητο εντός με 1-4.Σκόρερ ο Μεντόζα που έχει βάλει δύο γκολ με φάουλ. Εξαιρετικό το πρώτο μέρος όπου κέρδιζε, κάκιστο το β μέρος όπου κατέρρευσε  δεχόμενος τέσσερα γκολ. H διοίκηση Τσιριγώτη στηρίζει τον κόουτς Σπανό αλλά δεν είναι σίγουρο ότι θα το κάνει  αν επέλθει ήττα. Αποστολή δεν ανακοινώθηκε.

Προϊστορία: Πέρυσι 1-1

Εκτίμηση: Ο Βόλος, απέναντι σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ  και μάλιστα εκτός έδρας , έβγαλε χαρακτήρα. Εντός με Αστέρα και ΟΦΗ έβγαλε παθογένειες.

ΠΡΟΤΑΣΗ :Γκολ γκολ  και σκόρερ Οζέγκοβιτς η Μεντόζα

(Visited 418 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x