ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σούπερλιγκ: Αρης -Ολυμπιακός

Σούπερλιγκ: Αρης -Ολυμπιακός
Spread the love

Στο “Βικελίδης” ο Αρης  φιλοξενεί τον Ολυμπιακό σε ένα μεγάλο ντέρμπι .

Οι “Κιτρινόμαυροι” επέστρεψαν  στις νίκες, μετά τη νίκη με τον Λεβαδειακό, στο παιχνίδι με τον Αστέρα  εκεί όπου επικράτησαν με 2-0 εμφανίζοντας επιθετικές αρετές μεν , αλλά προβληματίζοντας στην άμυνα εκεί όπου ο Κουέστα ήταν εξαιρετικός και κράτησε το μηδέν. Νέος προπονητής ο Αλαν Πάρντιου που θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας. Εκτός είναι ο Ματέο Γκαρσία,επιστρέφει ο Νταμπό, μάχη για δύο θέσεις σε μεσαία γραμμή και επίθεση. 4-2-3-1 η λογική επιλογή.

Ο Ολυμπιακός προέχεται απο τη  συντριβή  με τη Φράιμπουργκ στο Γιουρόπα αλλά ο πρώτος στόχος είναι το Πρωτάθλημα εκεί  όπου είναι στο -4 απο τον Παναθηναϊκό. Μετρά 2-2-0  σε τέσσερα ματς, αποτυχία το 1-1 με τον Βόλο. Στην αποστολή για το ματς με τον Αρη είναι  οι νεαποκτηθέντες,Σαμασέκου-Μπακαμπού και Χάμες Ροντρίγκες, εκτός οι Σισέ -Γκάρι Ροντρίγκες.

Προϊστορια: 1-1-6 ,πέρσι ο Αρης έσπασε την κακή παράδοση και νίκησε 2-1 στην τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου.

Εκτίμηση: Ο Αρης είναι δυνατός μέσα στο γήπεδο του, έχει την αύρα Πάρντιου ,αλλά σε σχέσην με πέρυσι είναι αδύναμος στη μεσαάι γραμμή. Ο Ολυμπιακός, έχει νέους παίκτες στο ρόστερ αλλά δεν είναι ακόμα δεμένοι μεταξύ τους σύν ότι η ιμάδα δεν έχει γενικά ομοιογένεια..

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ/Γκολ /Οver   ANYTIME  Scorer  Γκρέι -Μπακαμπού -Ελ Αραμπι  

(Visited 538 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x