ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Nations League : Γαλλία – Αυστρία

Nations League : Γαλλία – Αυστρία
Spread the love

Ένα ματς που φέρνει την νυν Παγκόσμια Πρωταθλήτρια με την πλάτη στον τοίχο από την στιγμή που δεν έχει κάνει ακόμα νίκη στον Όμιλο Μετρά δύο ισοπαλίες και δύο ήττες και να σώσει το πρώτο γκρουπ δυναμικότητας γιατί αλλιώς θα δούμε κάτι σπάνιο.

Να υπερασπίζεται το στέμμα της η Παγκόσμια πρωταθλήτρια στο Κατάρ τον Δεκέμβριο και να βρίσκεται στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας στην ήπειρό της !!! Πλέον καλείται να κάνει μόνο νίκες με Αυστρία και Δανία για να αποφύγει την παραπάνω συνθήκη . Έχει τις απουσίες του γκολκίπερ Γιορίς, του μέσου Ραμπιό και του φορ Μπενζεμά, που είναι τραυματίες.

Από την άλλη η Αυστρία πηγαίνει με σκοπό να μην χάσει από την Γαλία στο Σταντ ντε Φρανς
Μπορεί να ηττήθηκε με 2-0 από τους Δανούς στο τελευταίο ματς αλλά έχει την εντυπωσιακή νίκη με 3-0 στην Πρεμιέρα κόντρα στην Κροατία και την εντός έδρας ισοπαλία με την Γαλλία με 1-1 .

Ασφαλώς και από την κλήρωση ήταν το φαβορί για τον υποβιβασμό αλλά τώρα ελπίζει .
Έχει μπροστά της τα ματς με την Γαλλία και την Κροατία εκτός έδρας και φυσικά αν θέλει να πετύχει το στόχο της θα πρέπει να αποφύγει την ήττα . Μπορεί να είναι διαθέσιμοι οι Αρναούτοβιτς και Αλάμπα αλλά θα απουσιάσει ο φορ Κάλαϊτζιτς της Γουλβς.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί 24 φορές και η Γαλλία μετρά 12 νίκες – η Αυστρία έχει 8 νίκες ενώ μόλις τρία ματς έληξαν ισόπαλα. Μάλιστα η Αυστρία ως φιλοξενούμενη έχει νικήσει την Γαλλία 4 φορές όλες όμως δε φιλικούς αγώνες με τελευταία φορά το 1959!!! Τελευταία φορά που αναμετρήθηκαν σε διπλούς επίσημους αγώνες ήταν για τα προκριματικά του Μουντιάλ του 2010 με τις δύο ομάδες να πετυχαίνουν από μία εντός έδρας νίκη με 3-1

Θα προτιμήσουμε να πάμε με τα πολλά γκολ και φυσικά με την νίκη της Γαλλίας περιμένοντας την Αυστρία να αντισταθεί

Πρόταση: 1 και Οver

(Visited 261 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x