ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βοσνία-Μαυροβούνιο(Β κατηγορία-Γ όμιλος)

Βοσνία-Μαυροβούνιο(Β κατηγορία-Γ όμιλος)
Spread the love

Στη Ζένιτσα, η Βοσνία φιλοξενεί  το Μαυροβούνιο για τον 3ο όμιλο της Β κατηγορίας .

Οι γηπεδούχοι  είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας  του ομίλου και θέλουν να παραμείνουν εκεί . Αντίπαλος τους το Μαυροβούνιο που είναι στο -1.  Μέχρι τώρα, η έδρα είναι  η μεγάλη δύναμη των Βόσνιων εκεί όπου έχουν  δύο στα δύο επικρατώντας της Φινλανδίας,(3-2), και Ρουμανίας (1-0). Αν και σε προχωρημένη ηλικία, ο Τζέκο συνεχίζει ,μαζί με τον Πιάνιτς, να αποτελούν το δίδυμο  της επιτυχίας για την ομάδα του Πέτεφ, δίνοντας με ασίστ η γκολ το έναυσμα της ανατροπής στο 3-2 επί της Φινλανδίας. Με τον άσο της Ρόμα να σκοράρει τα δύο γκολ που έκριναν το ματς. Τελευταία απουσία αυτή του αμυντικού Αχμέντοβιτς.

Το Μαυροβούνιο, έκανε τρελό, για τα δεδομένα του αγώνα ,διπλό απέναντι στη Ρουμανία(0-3) και παραμένει στα κόλπα για την πρωτιά. Ο Μουγκόσα, που παίζει στη Βίσσελ Κόμπε, ξεπέρασε τα προβλήματα με τον Κορονοϊό και είναι οκ και διαθέσιμος, όπως και όλα τα αστέραια της ομάδας του Ραντούλοβιτς, πλήν του στόπερ Σάβιτς.  Oμάδα με επιθετικό DNA που της κάνει μεγάλη ζημιά στα εκτός έδρας παιχνίδια και το 0-3 ,κόντρα  στη Ρουμανία, να είναι η πρώτη νίκη ύστερα απο τρείς σερί ήττες.

Προϊστορία: Σε δύο φιλικά που έχουν παίξει με γηπεδούχο  τη Βονία δεν υπήρξε σκορ(0-0).

Εκτίμηση: Είναι ένα ματς που παίζεται η πρωτιά Η Βοσνία μοιάζει πιο έτοιμη παίζοντας εκτός, αλλά θα προτιμήσω τα 2-3 τέρματα , λόγω του ότι είμαστε ακόμ στην αρχή της σεζόν και οι ομάδες δεν έχουν προλάβει να προσαρμοστούν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

 

(Visited 349 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x