ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Φινλανδία-Ρουμανία(3ος Ομιλος-Β κατηγορία)

Φινλανδία-Ρουμανία(3ος Ομιλος-Β κατηγορία)
Spread the love

Στο Ελσίνκι, η Φινλανδία κοντράρεται με τη Ρουμανία για τον 3ο όμιλο της β κατηγορίας.

Οι δύο εκτός έδρας ήττες , από Βοσνία και Ρουμανία, έριξαν τη Φινλανδία στην 3η θέση της βαθμολογίας και πλέον  η πρώτη θέση του ομίλου μοιάζει δύσκολη, με τα τωρινά δεδομένα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Κανέρβα, προχώρησε  σε μία μίνι ανανέωση του ρόστερ  με πιο ηχηρές απουσίες αυτές των Τέιλορ(μέσος) και Λούντ(Πρώην Παναθηναϊκός), Γκράνλουντ(αμυντικός). Γενικά έχει χάσει την δυναμική  που είχε την προηγούμενη τριετία ,ενώ και εντός έδρας δεν είναι καθόλου συνεπής με μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει.

Η Ρουμανία, με τον υιό Ιορντανέσκου αστον πάγκο περνάει μία τεράστια αγωνιστική κρίση. Μία νίκη  ,μόλις, στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει παίξει με πολύ μεγάλη ανισορροπία στις γραμμές της και αρκετή γκρίνια στην ομοσπονδάι αλλά και τον κόσμο. Η απουσία των Κίρικες και Μπίρτσες στην άμυνα είναι τεράστια με τον Ιορντανέσκου να προσπαθεί να την καλύψει με κινήσεις εκ των ήδη υπάρχοντων(Ρους και Νεντελτσιάρου).

Προϊστορία:  Είναι χαρακτηριστικό ότι η Φινλανδία σε πέντε παιχνίδια (επίσημη η φιλικά) δεν έχει κερδίσει εντός έδρας τη Ρουμανία(0-2-3)

Εκτίμηση: Παράξενο παιχνίδι . Η Φινλανδία έχει τα θέματα της, η Ρουμανία έχει ένα θέμα διαχείρισης.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 τέρματα

(Visited 355 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x