ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Mε δύο άσους πορευόμαστε στην αγωνιστική της  Λιγκ 2

413 Νορθάμπτον-Στοκπορτ

Η Νορθάμπτον έχει στόχο την άνοδο και για αυτό το λογοι δεν έδωσε σημασία στο μεσοβδόμαδο Λιγκ Τρόφι .Ουσιαστικά ο προπονητής  στην ήττα από την Κέμπριτζ τσέκαρε αν κάποιοι παίκτες αξίζουν ευκαιρίας.  Στο Πρωτάθλημα είναι 3η και στο -5 από την πρωτοπόρο Λέιτον  ενώ έχει τρεις σερί νίκες ,κόντρα σε Μπάροου-Γουίμπετον και Ροτσντέιλ. Μέτριες ,δηλαδή, ομάδες τις οποίες όποιος σύλλογος έχει στόχο για άνοδο οφείλει να κερδίσει. Το ίδιο ισχύει και για την Στόκπορτ.  Εντός έδρας ,η Νορθάμπρον έχει 3-0-1(έχει χάσει μόνο από τη Ντονκάστερ) . Έχει την καλύτερη επίθεση (19 γκολ) ,μέτρια άμυνα (10 γκολ παθητικό).

Η Στόκπορτ, στην επιστροφή της στις επαγγελματικές κατηγορίες, έχει δύο νίκες σε εννέα παιχνίδια ,όλες εντός, αλλά εκτός είναι κάκιστη με τέσσερις ήττες και τέρματα 5-9.  Δεν παίζει …χάλια αλλά της λείπει η λεπτομέρεια.

Προϊστορία Δεν υπάρχει την  τελευταία δεκαετία

Εκτίμηση: Ματς με φαβορί, ανεξήγητο το 2.30 ως αρχική άπόδοση στον άσο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

 

428 Γουόλσολ-Τρανμίρ

Ξεκίνησε με δύο νίκες στο Πρωτάθλημα και μετά την έφαγε η ποδοσφαιρική μαρμάγκα τη Γουόλσολ. Επτά ματς χωρίς νίκες στο Πρωτάθλημα αλλά και χωρίς τρόπο να κρατήσει ματς που προηγείται και ενώ έχει τον τρόπο να βάλει γκολ ,δέχεται.  Θέμα ψυχολογίας και πνευματικής ισορροπίας. Εντός έδρας  μετρά 1-2-1  και τέρμαρτα 7- με μετρημένα τα over  και τα  under(2-2).

Η Τρανμίρ , νίκησε την Μπολτον στο Λιγκ Τρόφι και συνέχισε ένα μίνι καλό σερί μετά το διπλό κόντρα στη Σάλφορντ (0-1)  .Νίκη μετά παο δύο ήττες που την  έφεραν  στην 14η θέση της βαθμολογίας. Εκτός έδρας δεν είναι συνεπής(1-1-3) . Εχει θέματα στην άμυνα που θα πρέπει να προσέξει, το μαρτυράνε και οι αριθμοί (9 γκολ παθητικό και 9 υπέρ.)

Προϊστορία: Τρεις άσοι την τελευταία δεκαετία.

Εκτίμηση: Θα προχωρήσω με τον άσο ακόμα και με την κακή Τρανμίρ ,θεωρώντας πως θα βρει τον τρόπο να αλλάξει το μομέντουμ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 571 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x