ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1(Επιλογές)

Λιγκ 1(Επιλογές)
Spread the love

Με δύο ειδικά στοιχήματα θα προχωρήσουμε στην αγωνιστική της Λιγκ 1 που είναι πετσοκομμένη.

 

419  Μόρκαμπ-Κέμπριτζ

Αεβάζει …αγωνιστικές στροφές η Μόρκαμπ η οποία  πέτυχε την πρώτη της νίκη και με ανατροπή μάλιστα απέναντι στη Φόρεστ Γκριν (1-2). Πριν απο αυτό το ματς είχε τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες.  Ασταθής μέχρι το ματς με τη Φόρεστ, έδειξε χαρακτήρα και στο Λιγκ Τρόφι απέναντι στην Χάρτλπουλ(0-0 ημίχρονο). Εντός έδρας δεν έχει καταφέρει να κερδίσει (0-2-2 ) και τέρματα 1-8!!!

Η Κέμπριτζ, εκεί που φάνηκε να βρίσκει τα πατήματα της με τις δύο νίκες, κόντρα σε Λινκολν και Μπέρτον, και την εκτός έδρας ισοπαλία απέναντι στην Μπέρτον, έκανε δύο ήττες ,η μία εκτός έδρας κόντρα στην Τσέλτεναμ και εντός έδρας ήττα από την Μπάρνσλει. Με 13 βαθμούς προχωράει δυνατά ,αλλά εκτός έδρας είναι κάκιστη (0-1-3) και τέρματα(3-8).

Προϊστορία: 2-2-4 με δύο σερί διπλά(0-5 και 0-2).

Εκτίμηση: Δύο ομάδες κακές, η μια (Μόρκαμπ) κακή εντός και η έτερη (Κέμπριτζ) είναι κακή εκτός. Το Χ είναι ένα λογικό  σημείο, αλλά  πιστεύω ότι επειδή και οι δύο ομάδες θέλουν νίκη να πάμε στο γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

421  Μπρίστολ Ρόβερς-Ακρινγκτον

Με δύο νίκες σε εννιά ματς(2-2-5) είναι αλήθεια ότι οι “Πειρατές” από το Μπρίστολ δεν είναι και στην καλύτερη τους κατάσταση .  Ομάδα με επιθετικές αρετές αλλά φοβερά τρύπια άμυνα  η οποία εμφανίζει πολλά κενά με τις γραμμές να μην είναι κοντά και γενικά την ομάδα, από τη μέση και πίσω να εμφανίζει χαρακτήρα τοπικού. Ο Τζοι Μπάρτον, σκληρός χαρακτήρας ως ποδοσφαιριστής, το παλεύει και πιστεύει ότι η κατάσταση μπορεί να αλλάξει. Εντός έχει 1-1-2 με τέρματα 8-11. Στο τελευταίο ματς έχασε 3-6 από την Λίνκολν.

Η Ακρινγκτον είναι αρκετά μαζεμένη όταν παίζει εκτός ,σε σχέση με εντός, έχοντας τρία under σε τέσσερις αναμετρήσεις   και τέρματα 3-4.   Το θέμα είναι πως αν δεχτεί πρώτη γκολ  θα πρέπει να αντιδράσει.Την προηγούμενη αγωνιστική κέρδισε με 1-0 την Τσέλτεναμ. . Τρίποντο πρώτο εντός έδρας και νίκη μετά απο πέντε συνολικά ματς.  Ενα απο τα όλα στο ματς είναι η καλή παράδοση που έχει στο  Μπρίστολ.

Προϊστορία: 1-0-3 την τελευταία δεκαετία.,πρόπερσι 4-1.

Εκτίμηση: Οι Ρόβερς έχουν θέμα  διαχείρισης των αγώνων στην ‘αμυνα ενώ στην επίθεση έχουν 13 γκολ ήδη, η Ακρινγκτον ,εκτός έδρας παίζει άμυνα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Το γκολ γκολ είναι ρίσκο υπό την έννοια  του τρόπου που παίζει η Ακρινγκτον εκτός,ωστόσο θεωρώ απίθανο να μη σκοράρει η Μπρίστολ και να μην περιμένουμε αντίδραση από την αντίπαλο   

(Visited 658 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x