ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Nations League: Κύπρος – Ελλάδα

Nations League: Κύπρος – Ελλάδα
Spread the love

Η Κύπρος του Κετσμπάγια. παίζει με την πλάτη στον τοίχο την ύπαρξη της στο τρίτο γκρουπ δυναμικότητας αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση και θέλει κόντρα, στην πρωτοπόρο και σίγουρα προβιβασθείσα ομάδα, να πάρει βαθμό ή βαθμούς για να ελπίζει . Από την άλλη η Ελλάδα του Πογιέτ θέλει να συνεχίσει το σερί των νικών και αν είναι δυνατόν να τις κάνει έξι ( θα είναι ρεκόρ) , αλλά καιο να ανέβει και άλλο στην παγκόσμια κατάταξη .

Η Εθνική ομάδα της Κύπρου θα ολοκληρώσει την παρουσία της στο Nations League αντιμετωπίζοντας για την 5η και 6η αγωνιστική των ομίλων της διοργάνωσης την Ελλάδα (24/09, ΑΕΚ Αρένα, 21:45) και το Κόσοβο εκτός έδρας (27/09).

Με νέο προπονητή τον Τιμούρ Κετσπάγια, η Εθνική Κύπρου θα προσπαθήσει για το μεγαλύτερο δυνατό βαθμολογικό κέρδος προκειμένου να αποφύγει τα play-off για παραμονή στη Γ’ Κατηγορία. Στην πρώτη κλήση του νέου Ομοσπονδιακού προπονητή περιλαμβάνονται 25 ποδοσφαιριστές. Κλήθηκε για πρώτη φορά ο Βαλεντίν Ρομπέρζ του Απόλλωνα ο οποίος απέκτησε πρόσφατα Κυπριακό διαβατήριο.

Χωρίς το παραμικρό άγχος είναι η Εθνική Ομάδα. Με τις 4 νίκες που πέτυχε στα 4 πρώτα παιχνίδια, έχει ήδη εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον όμιλό της και την άνοδο στη δεύτερη κατηγορία του Nations League. Στόχος της είναι να ολοκληρώσει τον όμιλο, με 2 ακόμα νίκες κόντρα στην Κύπρο, το Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου στη Λάρνακα και τη Βόρεια Ιρλανδία, την Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου στη Ριζούπολη.

Κλήση-έκπληξη από τον Γκουστάβο Πογέτ στην Εθνική ομάδα. Ο Ουρουγουανός προπονητής μετά τον τραυματισμό του Γιώργου Τζαβέλλα στο χέρι επέλεξε να καλέσει ως αντικαταστάτη τον Κωνσταντίνο Κουλιεράκη.

Εκτός είναι οι τραυματίες Γιαννούλης και Παυλίδης, ενώ επίσης δεν κλήθηκαν ο Ζέκα και ο Κώτσιρας, αλλά και ο φορμαρισμένος Καρέλης.

Στην παράδοση του ματς η Κύπρος έχει νικήσει μόλις τρεις φορές την Ελλάδα η οποία έχει 21 νίκες ενώ 7 ματς έληξαν ισόπαλα / Τελευταία φορά που έπαιξαν Σεπτέμβριο ήταν το 1992 και η Κύπρος είχε νικήσει με 3-2 ενώ τελευταία φορά που νίκησε την Ελλάδα ήταν το 2001/ Θα επιλέξουμε να παίξουμε στο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες

Πρόταση: γκολ – γκολ

(Visited 416 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x