ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Ιντερνασιονάλ – Μπραγκαντίνο

Βραζιλία: Ιντερνασιονάλ – Μπραγκαντίνο
Spread the love

Στο «Μπέιρα Ρίο» του Πόρτο Αλέγκρε το τελευταίο χρονικά ματς του σημερινού προγράμματος, με την Ιντερνασιονάλ να ψάχνει το τρίποντο που θα την διατηρήσει στην 2η θέση, την στιγμή που η Μπραγκαντίνο έχει για παρηγοριά την έξοδο στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα.

Επικράτηση με 2-1 την προηγούμενη αγωνιστική για την Ιντερνασιονάλ στην Γκοϊανία σε βάρος της τοπικής Ατλέτικο Γκοϊανιένσε, βλέποντας με το αποτέλεσμα αυτό την σπουδαία ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε να σκαρφαλώνει αθόρυβα στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Μεγάλος πρωταγωνιστής στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στην Γκοϊανία ο Πέδρο Ενρίκε, καθώς ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ με ένα εκτός περιοχής σουτ στο είκοσι οκτώ και ο σκόρερ και του 2-0, με προβολή σε άδειο σχεδόν τέρμα στο τριακοστό πέμπτο λεπτό, την στιγμή μάλιστα που η Ιντερνασιονάλ δεν ήταν καλύτερη των γηπεδούχων. Τα απολύτως απαραίτητα στην συνέχεια στο δεύτερο ημίχρονο από την Ιντερνασιονάλ, η οποία πάντως δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, παρά τη μείωση του σκορ από την Ατλέτικο Γκοϊανιένσε στο εξήντα τέσσερα. Οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα για την Ιντερνασιονάλ, σε 13 ματς στο Μπραζιλεϊράο στο «Μπέιρα Ρίο», ενώ τιμωρημένος για σήμερα, ο δεξιός μπακ Μπούστος.

Στην άλλη πλευρά, αποτυχία σίγουρα για τη Μπραγκαντίνο το προ 10 περίπου ημερών 1-1 φιλοξενώντας την Γκοϊάς, καθώς όχι μόνο έμεινε χωρίς τρίποντο για έβδομη συνεχόμενη αγωνιστική, αλλά γιατί αρχίζει ταυτόχρονα να μη νιώθει και ασφάλεια, όντας στο +6 από την επικίνδυνη ζώνη. Τελευταία της νίκη, το εντός 1-0 της 1ης Αυγούστου σε βάρος της ουραγού και καταδικασμένης Ζουβεντούδε, με στόχο πλέον της απογοητευτικής στον 2ο γύρο του πρωταθλήματος Μπραγκαντίνο, να μη μπλέξει σε περιπέτειες, αλλά και να μετριάσει τις εντυπώσεις με ένα εκ των εισιτηρίων που οδηγούν στο επόμενο Κόπα Σουνταμερικάνα. Δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και έξι ήττες για τη Μπραγκαντίνο, σε 13 ματς στο πρωτάθλημα μακριά από το «Ναμπιζάο» της Μπραγάνσα, ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-1 για την Ιντερνασιονάλ το 2020 και 1-1 το 2021, σε δύο ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας τη Μπραγκαντίνο.

Ιδιαίτερα αποτελεσματική στο «Μπέιρα Ρίο» και σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα η Ιντερνασιονάλ, η οποία όχι μόνο θα θέλει να διατηρηθεί στην 2η θέση, αλλά να μειώσει την απόσταση της από την κορυφή, ελπίζοντας στο «θαύμα» του τίτλου, αν βέβαια η πρωτοπόρος Παλμέιρας έχει απώλειες βαθμών λίγες ώρες νωρίτερα.

Εκτίμηση:  1

(Visited 993 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x