ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Ζουβεντούδε     

Βραζιλία: Φλουμινένσε – Ζουβεντούδε     
Spread the love

Σε ρόλο φαβορί η Φλουμινένσε φιλοξενώντας στο θρυλικό «Μαρακανά» την ουραγό και καταδικασμένη Ζουβεντούδε, ψάχνοντας το τρίποντο με το οποίο όχι μόνο θα διατηρηθεί στην 3η θέση, αλλά πολύ πιθανό να βρεθεί και στην 2η, αν βέβαια η Ιντερνασιονάλ έχει απώλειες βαθμών λίγες ώρες αργότερα.

Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα για την Φλουμινένσε το σπουδαίο 2-1 στο προ δέκα περίπου ημερών ντέρμπι μίσους με την Φλαμένγκο, στο οποίο ήταν τυπικά φιλοξενούμενη λόγω του ότι το «Μαρακανά» αποτελεί κοινή έδρα. Ένα αποτέλεσμα, με το οποίο η Φλουμινένσε όχι μόνο βρέθηκε στην 3η θέση και έβαλε πλάτη και για λόγους γοήτρου την Φλαμένγκο, αλλά και με το οποίο άφησε πίσω το βαρύ 0-3 που είχε προηγηθεί στην έδρα της Κορίνθιανς και τον αποκλεισμό της στα ημιτελικά του κυπέλλου. Εννέα νίκες, δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες για την Φλουμινένσε, σε 14 ματς στο Μπραζιλεϊράο στο «Μαρακανά», ενώ τιμωρημένοι για σήμερα, ο στόπερ Μανοέλ και ο επιθετικός Κάιο Παουλίστα.

Τελευταίο αγωνιστικό δείγμα, περνώντας στην αντίπερα όχθη, για την Ζουβεντούδε το προ δέκα περίπου ημερών 1-1 φιλοξενώντας την Φορταλέζα, το οποίο αποτέλεσε ουσιαστικά και την ταφόπλακα στις λιγοστές ελπίδες που είχε για παραμονή στην κατηγορία. Η Ζουβεντούδε βέβαια δεν έχει υποβιβαστεί μαθηματικά, αλλά θα χρειαστεί ένα μικρό «θαύμα» για να καλύψει το -9 που την χωρίζει από την γραμμή της παραμονής, από την στιγμή που έχει πανηγυρίσει μόλις δύο νίκες στο φετινό Μπραζιλεϊράο, με την δεύτερη εξ αυτών στα τέλη Ιουλίου (Σεαρά 1-0). Μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και οκτώ ήττες για την Ζουβεντούδε, σε 13 ματς στο Μπραζιλεϊράο μακριά από το «Αλφρέντο Τζακόνι», ενώ χωρίς σημαντικά προβλήματα, ενόψει της σημερινής αναμέτρησης.

Προϊστορία: Ισοπαλία με 1-1 στο ματς του περσινού πρωταθλήματος, το οποίο είναι και το μοναδικό ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Φλουμινένσε.

Φαβορί η Φλουμινένσε, αλλά χαμηλή η τιμή που την συνοδεύει, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι η επιλογή μου, ψάχνοντας φυσικά κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 845 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x