ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Europa League

Εuropa League: Μονακό -Τραμπζονσπορ (8ος Ομιλος)

Εuropa League: Μονακό -Τραμπζονσπορ (8ος Ομιλος)
Spread the love

Στο LUI II η Μονακό κοντράρεται με την Τραμπζονσπορ των Σιώπη-Μπακασέτα  για τον 8ο όμιλο του Γιουρόπα .

Μία ζέστη(0-1 τον Αστέρα), μία κρύο(ήττα από την Φερεντσβάρος  εντός έδρας) για τη Μονακό που πλέον παίζει τα ρέστα της για την πρωτιά στο εν λόγω παιχνίδι που είναι φοβερά κρίσιμο. Σε αντίθεση με τα … under στην Ευρώπη, ο Μονεγάσκοι πετούν φωτιές στο Σαμπιονά με τέσσερις σερί νίκες και τέρματα 10-2 σε αυτό το διάστημα.  Ωστόσο ουδείς λόγος για Πρωτάθλημα  όντας 5οι και στο -8 απο την Παρί Σεν Ζερμέν. Αγωνιστικά , ο Κλεμάν περιμένει πολλά από τους Μπεν Γεντέρ,Γκολοβίν και  Εμπολο στην επίθεση, ενώ  εκτός είναι ο μπακ Αγκιλάρ.

Οι Τούρκοι,δεν έχουν την περσινή συνέπεια σε νίκες, τόσο στην Τουρκία όσο και στην Ευρώπη, με τα περισσότερα ματς να πηγαίνουν στο όριο.  Στην πρεμιέρα της έχασε με 3-2 από την Φερεντσβάρος,ενώ κέρδισε  με 2-1 τον Αστέρα. Μετρά πέντε σερί over σε όλες τις διοργανώσεις ,τρία από αυτά στο over 3.5  και εννοείται  γκολ -γκολ.  Στην Τουρκία μετρά δύο σερί νίκες απέναντι σε Μπουγιουκσεχίρ και Καισερισπορ(3-2 και 1-2 αντίστοιχα). Αγωνιστικά, δεν υπάρχουν νεότερες απουσίες  πλήν κάποιων μακροχρόνιων.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει

Εκτίμηση:Το ευρωπαικό …προσωπείο της Μονακό απέχει από το Ευρωπαικό. Η Τραμπζονσπορ λεχειθ επιθετικές αρετές αλλά και πολλά αμυντικά κενά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2.5

(Visited 510 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x