ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Τσάμπιονς Λιγκ: Μίλαν- Τσέλσι ( 5ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ: Μίλαν- Τσέλσι ( 5ος όμιλος)
Spread the love

Η Τσέλσι βρίσκεται σε ανοδική πορεία και η αλήθεια είναι πως ο Γκρέιαμ Πότερ έχει αρχίσει να κερδίζει την εμπιστοσύνη του κόσμου της ομάδας ο οποίος αρχικά είχε υποδεχτεί με αρκετή δυσπιστία τον 47χρονο τεχνικό.

Όχι επειδή δεν είναι ένας καλός προπονητής, άλλωστε η δουλειά του στην Μπράιτον “μιλάει” από μόνη της, αλλά επειδή αντικατέστησε τον πολύ δημοφιλή Τόμας Τούχελ.

Πλέον ο Πότερ αριθμεί 3/3 σε νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια του στον πάγκο των μπλε με τελευταίο “θύμα” του την Γουλβς που κέρδισε με 3-0 χάρη σε τέρματα των: Χάβερτς, Πούλισιτς και Μπόρχα.

Είναι στην 4η θέση στην σχετική βαθμολογία της Πρέμιερ Λιγκ και φαίνεται να βρίσκεται σε σωστό δρόμο.

Οι Λονδρέζοι με το 3-0 που πέτυχαν έξι βράδια πριν στο Λονδίνο επί της αποψινής τους αντίπαλο ρέφαραν σε μεγάλο βαθμό τόσο την ήττα της πρεμιέρας στο Ζάγκρεμπ όσο και την ισοπαλία με την Ζάλτσμουργκ.

Οι: Φοφανά και Καντέ είναι οι βασικές απουσίες για τον Πότερ ο οποίος ετοιμάζει το “3-4-3” με τριάδα στα μετόπισθεν τους: Κουλιμπαλί, Τσάλομπαχ και τον Τιάγκο Σίλβα ενώ πίσω από τον Ομπαμεγιάνγκ που θα ξεκινήσει στο “9” θα αγωνιστούν οι: Στέρλινγκ- Μάουντ. Ο Κόβασιτς με τον Λόφτους Τσικ θα είναι οι δυο “κόφτες” με τους: Τζέιμς – Τσίλγουελ στα άκρα.

Οι ροσονέρι μετά την ήττα που γνώρισαν στο Λονδίνο έχουν πέσει στην 3η θέση στην βαθμολογία του γκρουπ αφού έχουν και εκείνοι μια ισοπαλία με την Ζάλτσμπουργκ (1-1) και μια νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ (3-1).

Ωστόσο εξελίσσεται τόσο κλειστός και ανταγωνιστικός ο όμιλος ,με μόλις δυο βαθμούς να χωρίζουν την 4η Ντιναμό Ζάγκρεμπ με την πρωτοπόρο Ζάλτσμουργκ, που τα πάντα μπορούν να ανατραπούν σε ένα 90λεπτο.

Το ίδιο συμβαίνει και στο Καμπιονάτο αφού η δίκαιη νίκη τους επί της Γιουβέντους (2-0) τους αναπτέρωσε βέβαια το ηθικό αλλά τους κράτησε στην 4η θέση αλλά σε απόσταση βολής ( -3β.) από την πρωτοπόρο Νάπολι.

Οι: Φλορέντσι, Ιμπραϊμοβιτς, Μεσίας, Κίαερ, Καλάμπρια και Σαλεμάκερς παραμένουν εκτός δράσης.

Προϊστορία: Η Τσέλσι αριθμεί 5/6 νίκες απέναντι στην Μίλαν σε όλες τις διοργανώσεις.

* Τα 6/9 πιο πρόσφατα παιχνίδια των Μιλανέζων είχαν γκολ και από τις δυο πλευρές ενώ την ίδια ώρα η Τσέλσι δεν έχει καταφέρει να κρατήσει μηδέν παθητικό σε κανένα από τα τέσσερα πιο πρόσφατα δικά της ματς μακριά από το Stamford Bridge. Δεν είναι άσχημη η απόδοση του 1,75.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 738 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x