ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς- Νότιγχαμ Φόρεστ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς- Νότιγχαμ Φόρεστ
Spread the love

Την ώρα που η διοίκηση βρίσκεται ακόμη στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μπρούνο Λάγκε, με φαβορί τον πρώην “ερυθρόλευκο” Πέδρο Μαρτίνς, ο υπηρεσιακός Στίβ Ντέιβις προετοιμάζει την ομάδα του για το δύσκολο παιχνίδι κόντρα στην Νότιγχαμ Φόρεστ.

Οι “Λύκοι” προέρχονται από την ήττα που γνώρισαν με 3-0 από την Τσέλσι στο Λονδίνο σε ένα παιχνίδι που γνώρισε την αποθέωση ο Ντιέγκο Κόστα από τους φίλους των μπλε αλλά η ομάδα έφυγε με άδεια χέρια και μοιραία κάτω από την γραμμή του υποβιβασμού.

Το μεγαλύτερο “αγκάθι” είναι η δυστοκία που έχουν ειδικά μέσα στο Μολινό όπου έχουν σκοράρει μόλις τρία γκολ σε 9 ματς στην κατηγορία ενώ την ίδια ώρα η άμυνα τους είναι μέτρια με παθητικό 8 γκολ στα τελευταία τρία με αντιπάλους ωστόσο όπως η Τσέλσι, η Γουέστ Χαμ και η Μ.Σίτι.

 

Οι ρεντς έβαλαν φρένο στο αρνητικό σερί των 5 ηττών που έτρεχαν στο πρωτάθλημα με την ισοπαλία που παραχώρησαν την Δευτέρα το βράδυ στην Άστον Βίλα (1-1).

Ο Κούπερ παρέμεινε στην θέση του αλλά ο Μηλτιάδης Μαρινάκης απέλυσε τους δυο υπεύθυνους της Ακαδημίας κάτι που είναι λογικό αν αναλογιστεί κανείς πως η ομάδα το καλοκαίρι προχώρησε σε 21 μεταγραφές.

Βρίσκεται στην 19η θέση έχοντας από κάτω στον σχετικό πίνακα μονάχα την Λέστερ ενώ μαζί με την Μπόρνμουθ έχουν τον χειρότερο συντελεστή με -12 τέρματα.

Προϊστορία: Σε σύνολο 75 αγώνων η Γουλβς έχει κερδίσει στα 35 ενώ έχει χάσει τα 25 και 15 έχουν λήξει ισόπαλα.

* Και οι δυο ομάδες σκοράρουν με αίτηση για αυτό και η βασική μου πρόταση εδώ θα είναι τα λίγα γκολ με απόδοση 1,78.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2,5

(Visited 572 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x