ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Έβερτον

Πρέμιερ Λιγκ: Τότεναμ- Έβερτον
Spread the love

Η Τότεναμ θα ψάξει την 3η συνεχόμενη νίκη της σε όλες τις διοργανώσεις φιλοξενώντας την Έβερτον στο Βόρειο Λονδίνο και το νεόκτιστο Tottenam Hotspur Stadium το απόγευμα του Σαββάτου.

Οι σπερς με το “φονικό” δίδυμο που αποτελούν ο Κέιν ( 36 γκολ) και ο Σον ( 29) , σε παρένθεση τα τέρματα που έχουν σημειώσει μαζί από την αρχή της περσινής σεζόν, να εκτελεί και πάλι επικράτησαν με 3-2 της Άϊντραχτ Φρανκφούρτης το βράδυ της Τετάρτης και έτσι έπιασαν κορυφή στο 4ο όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Νωρίτερα είχαν κερδίσει δύσκολα και οριακά την Μπράιτον (0-1) εκτός έδρας και έτσι άφησαν πίσω τους την ήττα από την Άρσεναλ (1-3) στο τοπικό Λονδρέζικο ντέρμπι με αποτέλεσμα να εδραιωθούν στην 3η θέση και να υπολείπονται 4 βαθμούς από την κορυφή.

Μάλιστα με την νίκη που πέτυχαν επί των “Αετών” διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στο 6/6 για την σεζόν 2022-23 σε όλες τις διοργανώσεις μπροστά στο κοινό τους.

Οι: .Εμερσον, Κουλουσέφσκι, Ριστάρλισον είναι εκτός δράσης για τους γηπεδούχους.

Τα “ζαχαρωτά” αν και προηγήθηκαν με ένα πολύ ωραίο γκολ του Ιβόμπι εντούτοις στο φινάλε έχασαν από την Μάντσεστερ.Γ με 1-2 έχοντας για “δήμιο” τους τον κάτοχο της Χρυσής Μπάλας για 5 φορές Κριστιάνο Ρονάλντο.

Κάπως έτσι σταμάτησε και ένα πολύ σημαντικό ρεκόρ αήττητου για 6 παιχνίδια που έτρεχε νωρίτερα η ομάδα του Φρανκ Λάμπαρντ με συνολικό απολογισμό: 2-4-0.

Η Έβερτον βρίσκεται στην 12η θέση έχοντας ακριβώς μια διαφορά 4 βαθμών από τον υποβιβασμό αλλά και την 7η θέση που δίνει και το τελευταίο ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Γκόντφρεϊ, Τάουνσεντ, Πάτερσον, Γκόρντον, Μίνα και Χόλγκεϊτ οι απουσίες για τους φιλοξενούμενους.

Προϊστορία: Η Τότεναμ είναι αήττητη στα 19/20 πιο πρόσφατα παιχνίδια της απέναντι στην Έβερτον σε όλες τις διοργανώσεις.

* Και στα 4 πιο πρόσφατα εκτός έδρας παιχνίδια της στην κατηγορία η Έβερτον έχει βρει δίχτυα και η επιστροφή του Ντομινίκ Κάλβερτ Λιούιν θα ωφελήσει για να διατηρηθεί αυτό το σερί. Ωστόσο η σταθερά καλή Τότεναμ παραμένει το φαβορί. Ποντάρω σε combo του Άσου με το Goal σε απόδοση 3,20. Καθόλου άσχημο.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ GOAL

(Visited 579 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x