ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Γερμανίας : Στουτγκάρδη-Αρμίνια

Κύπελλο Γερμανίας : Στουτγκάρδη-Αρμίνια
Spread the love

Στη Μερτσέντες Benz Arena, η Στουτγκάρδη  φιλοξενεί  τη Μπίλεφελντ  για τον  β γύρο του Κυπέλλου.

Η πρώτη νίκη της Στουτγκάρδης είναι γεγονός και με το νέο προπονητή ,Βίμερ, να βγάζει τον καλύτερο εαυτό για την ομάδα του Ντλινου Μαυροπάνου και το 4-1 επί της Μπόχουμ να δίνει ανάσα βαθμολογική. Η πρώτη νίκη ήρθε στο 10ο παιχνίδι  με την ομάδα να παίζει εξαιρετικά σε άμυνα και επίθεση ύστερα απο πέντε ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Εντός έδρας έχει 1-2-3 στο Πρωτάθλημα. Ο Μαυροπάνος χτύπησε και έγινε αλλαγή. Δύσκολα θα είναι στην τελική αποτολή με τον Βίμπερ να κάνει ένα μικρό ροτέισον.

Η Μπίλεφελντ, είναι η χειρότερη ομάδα της Τσβάιτε λιγκα,όντας τελευταία και δύο νίκες σε 12 ματς. Εχει τη δεύτερη χειρότερη άμυνα με 23 γκολ παθητικό, και τη δεύτερη χειρότερη επίθεση  με 14 γκολ υπερ της. Εντός έχει 2-0-3 και εκρός  0-2-5 με παθητικό 5-13.  Στην Αρμίνια αγωνίζεται ο Στέφανος Καπίνο που θα είναι εκτός λόγω τραυματισμού , όπως και ο έμπειρος φορ Κλός. Βασικός ο ενίοτε διεθνής  με την Εθνική ομάδα ,Σεμπάστιαν Βασιλειάδης.

Προϊστορία: Στα τρία πιο πρόσφατα ματς ,η Στουτγκάρδη έχει χάσει τα δύο τελευταία (0-2 και 0-1).

Εκτίμηση: Η Στουτγκάρδη έβγαλε αντίδραση στο Πρωτάθλημα, αλλά έχει θέματα με τραυματισμούς και η Αρμίνια,αν και με θέμτα αγωνιστικά ,βρίσκει τρόπο να κάνει ζημιά.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ  

(Visited 289 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x