Premier League ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Τότεναμ

Πρέμιερ Λιγκ: Μάντσεστερ.Γ- Τότεναμ
Spread the love

Στο Θέατρο των Ονείρων η Μάντσεστερ.Γ υποδέχεται την Τότεναμ σε ένα παιχνίδι αποδείξεων αφού από την μια πλευρά οι “Κόκκινοι Διάβολοι” καλούνται να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες μετά το στείρο 0-0 κόντρα στην Νιουκάστλ για να μην μείνουν μακριά από την 4αδα και από την άλλη οι σπερς με μόλις 2/5 νίκες φέτος μακριά από το σπίτι τους “ψάχνουν” ένα μεγάλο αποτέλεσμα που θα τους εδραιώσει στην 3η θέση και στο κυνήγι της μισητής τους πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Ο Έρικ Τεν Χάγκ είδε την ομάδα του να κολλάει στο 0-0 απέναντι στην Νιουκάστλ σε ένα ματς το οποίο δεν ήταν βαρετό επειδή δεν είχε σκορ αλλά τις πιο κλασικές ευκαιρίες της είχαν οι “καρακάξες”.

Με αυτή την “λευκή” ισοπαλία σταμάτησε το νικηφόρο σερί των τριών αγώνων για την Μάντσεστερ.Γ κόντρα στην Έβερτον και δυο φορές την Ομόνοια δίχως ωστόσο να πείσει με την απόδοση της.

Επίσης κόντρα στην Νιουκάστλ τερμάτισε και ένα σερί συνεχόμενου σκοραρίσματος σε 8 αγώνες μπροστά στο κοινό τους ενώ μιλώντας για εντός έδρας παιχνίδια θα πρέπει να σημειώσουμε πως μετράνε μόλις 2/17 ήττες.

Η Τότεναμ με τον Χάρι Κέιν να βρίσκει δίχτυα για 5ο συνεχόμενο παιχνίδι και 9η φέτος σε 10 συμμετοχές του στην κατηγορία “λύγισε” την σκληροτράχηλη Έβερτον με 2-0, το άλλο γκολ ο Δανός μέσος Χόϊλμπεργκ στο φινάλε, ένα αποτέλεσμα που την βοήθησε να πιάσει την Μ.Σίτι στην βαθμολογία και συνάμα να διατηρηθεί στο πλην 4 από την πρωτοπόρο Άρσεναλ.

Πλέον αριθμούν τρεις διαδοχικές νίκες σε όλες τις διοργανώσεις αλλά φέτος δεν είναι τόσο αποδοτικοί στις “εξορμήσεις” τους αφού έχουν κερδίσει μόλις 2/7 και έχουν σκοράρει μόλις 3 γκολ στα τελευταία πέντε τέτοια παιχνίδια τους.

Ο Κόντε , που σύντομα θα κληθεί να ανανεώσει το συμβόλαιο του, δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των: Ριτσάρλισον, Έμερσον και του Κουλουσέφσκι.

Προϊστορία: Η Μάντσεστερ.Γ έχει κερδίσει και στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια την Τότεναμ σε όλες τις διοργανώσεις ενώ και τα 5 στην έδρα των “Κόκκινων Διαβόλων” απέναντι στους σπερς έχουν λήξει με πάνω από δυο τέρματα.

* Συνεχίζει να κινείται στην μετριότητα η Μάντσεστερ.Γ φέτος με κάποιες εκλάμψεις έχοντας υπέρ της ένα στατιστικό που την θέλει να έχει μετρήσει τις περισσότερες νίκες ( 72) αγωνιζόμενη Τετάρτη στην ιστορία του θεσμού.

Η Τότεναμ με τον Κέιν και πάλι on Fire θα έχει τις ευκαιρίες της απόψε απέναντι στον Ντε Χέα. Το βασικό μου ποντάρισμα εδώ θα είναι τα πολλά τέρματα ( 1,75).

Ωστόσο μου αρέσει και το ειδικό στοίχημα του Goal σε combo με το να δεχτούν δυο τουλάχιστον κίτρινες κάρτες η κάθε μια ομάδα απόψε.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal + 2 κίτρινες κάρτες έκαστη

(Visited 505 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x