ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Champions League: Ιντερ-Βικτόρια Πλζεν(3ος Ομιλος)

Champions League: Ιντερ-Βικτόρια Πλζεν(3ος Ομιλος)
Spread the love

Για τον 3ο Ομιλο του Τσάμπιονς Λιγκ η Ιντερ φιλοξενεί τη Βικτόρια Πλζεν.

Oι “Νερατζούρι” έμειναν στη Βαρκελώνη ,με  το τελικό αποτέλεσμα (3-3)  να αδικεί την ομάδα του Ιντσάγκι   οποίος αποβλήθηκε απο τον ρέφερι.  Στόχος είναι η νίκη  που θα κρατήσει την ομάδα στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και ουσιαστικά θα της δώσει το δικαίωμα να πανηγυρίσει την πρόκριση  στην επόμενη φάση. Ερχεται απο ένα αήττητο τεσσάρων αγώνων (4-1-0) σε όλες τις διοργανώσεις και πιο πρόσφατο το απόλυτα εντυπωπσιακό 3-4 επί της Φιορεντίνα με γκολ του Μκιταριάν. Στο αγωνιστικό  κομμάτι,  ο Ιντζάγκι έχει να ανησυχεί για τον τραυματισμό του Μπρόζοβιτς, αλλά από τη στιγμή που ο Μκιταριάν είναι καλά και μάλιστα ανεβάζει και ψυχολογία, μετά το γκολ -νίκης, είναι δεδομένο ότι μπορεί να στηριχτεί πάνω του όπως και στους εξαιρετικούς Μπαρέλα -Τσαλχάνογλου. Στην αποστολή είναι κανονικά και ο Λουκάκου αλλά θα ξεκινήσει από τον πάγκο.

Η Πλζέν έχει το απόλυτο μηδέν στον όμιλο αλλά ουσιαστικά..πληρώνει το γεγονός ότι παίζει φουν επιθετικά σε όλα τα παιχνίδια και χωρίς σκοπιμότητα. Για να έχει ελπίδες πρόκρισης στα …πλέι οφ του Γιουρόπα , πρέπει να κάνει δύο στα δύο και η Μπαρτσελόνα να μην κερδίει τα επόμενα δύο ματς, το τελευταίο με τους Τσέχους εκτός έδρας. Στο Πρωτάθλημα είναι πρώτη και με +4 από τη Σλάβια ,ενώ την τελευταία αγωνιστική νίκησε με 3-1 την Μλάντα Μπόλεσλαβ.. Ο Κλίμεντ ,με 9 γκολ  σε όλες τις διοργανώσεις, θα είναι ο μοναδικός επιθετικός για την ομάδα του Μπιλεκ που θα αφήσει το 4-4-2  για το 4-2-3-1.

Προϊστορία: Δεν υπάρχει πλήν του 0-2 του πρώτου αγώνα.

Εκτίμηση: Η Ιντερ έχει επιθετικές αρετές και η Βικτόρια Πλζεν  δεν είναι ομάδα που κλείνεται. Αυτό δεν είναι απαραίτητα καλό για τους “Νερατζούρι” που είναι μία ομάδα η οποία έχει κάνει αρκετά ματς ροντέο αλλά δεν θα της βγαίνει πάντα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

(Visited 348 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x