ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Champions League

Champions League: Μπαρτσελόνα-Μπάγερν(3ος Ομιλος)

Champions League: Μπαρτσελόνα-Μπάγερν(3ος Ομιλος)
Spread the love

Στο Καμπ Νου διεξάγεται  ένας αγώνας ζωής ή θανάτου  για την Μπαρτσελόνα.

 

Οι Καταλανοί είναι  σε ιδιαίτερα δεινή θέση καθώς  η πρόκριση στην επόμενη φάση δεν εξαρτάται από την ίδια ,μιας και δεν της αρκεί η δική της νίκη αλλά θα πρέπει σήμερα να χάσει η Ιντερ. Πράγμα δύσκολο.  Η Μπαρτσελόνα, μετά το 5-1 επί της Βικτόρια, έκανε δύο ήττες από Μπάγερν και Ιντερ(εκτός έδρας) ενώ έμεινε στο 3-3 με την Ιντερ ,σε ένα ματς όπου επέστρεψε αλλά δεν μπόρεσε να κρατήσει το σκορ.  Στο Πρωτάθλημα “καθάρισε” εύκολα Βιγιαρεάλ(3-0) και Μπιλμπάο (4-0). Αγωνιστικά, ο Τσάβι  δεν θα έχει μαζί του  τους Αραούχο-Κρίστενσεν και  Ντεπάι.  Ντε Γιονγκ -Αλόνσο και Μπεγερίν αναμένεται να είναι βασικοί  στα πλάνα  του Καταλανού κόουτς που θα περιμένει πολλά από τον φορμαρισμένο Ντεμπελέ αλλά και τον Λεβαντόφσκι.

Η Μπάγερν φαίνεται πως αρχίζει να ρολάρει. Εχει τέσσερα στα τέσσερα στον όμιλο αλλά κυρίως βγάζει το γνωστό της χαρακτήρα,πλέον και στη …Γερμανία. Κέρδισε για την Μπουντεσλίγκα 5-0 τη Φράιμπουργκ και 0-2 τη Χοφενχάιμ αλλά και στο Κύπελλο ,2-4 , την Αουγκσμπουργκ.

Ο Ναγκελσμαν δεν έχει μαζί του τους Νόιερ-Σανέ-Σαρ και Ερνάντες αλλά η 11άδα που θα παρατάξει είναι άκρως δυνατή. Με Γκνάμπρι -Κομάν -Μανέ -Μουσιάλα-Κίμιχ και Γκορέτσκα μεταξύ άλλων.

Προϊστορία: 1-1-4

Εκτίμηση: Η Μπαρτσελόνα θα τα παίξει όλα για όλα αλλά δεν εξαρτώνται όλα απο εκείνη. Η Μπάγερν θα παίξει με ανταγωνιστική ομάδα και έχει και καλή παράδοση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2.5

(Visited 414 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x