ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga :  Βαγιεκάνο – Ρεάλ

La Liga :  Βαγιεκάνο – Ρεάλ
Spread the love

Η Ράγιο είναι μία από τις ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη φέτος ενώ η Ρέλ βάζει δύσκολα μόνη της στον εαυτό της αφού γκρεμίζει με τις εντός έδρας ισοπαλίες ότι χτίζει νικώντας στα ντέρμπι .

Η Βαγιεκάνο μετρά ένα μήνα χωρίς ήττα και 4 αγώνες με δύο ισοπαλίες και δύο νίκες. Στο τελευταίο ματς νίκησε 1-0 την Σεβίλλη εκτός έδρας και την βύθισε στη ζώνη του υποβιβασμού. Έχει 6 νίκες 3 ισοπαλίες και 4 ήττες με τέρματα 17 υπέρ και 14 κατά.

Βρίσκεται στην 9η θέση μαζί με την 8η Βιγιαρεάλ ενώ έχει ήδη βάλει από πίσω την Βαλένθια και φυσικά τη Σεβίλλη και μπορεί να ελπίζει ακόμα και για την Ευρώπη αφού απέχει μόλις 3 βαθμούς από τη ζώνη των Ευρωπαϊκών θέσεων

Aπό την άλλη η Ρεάλ νίκησε άνετα με 5-1 την Σέλτικ για το Τσάμπιονς Λιγκ αλλά στο πρωτάθλημα eπάθε ζημιά από την Ζιρόνα στην οποία παραχώρησε ισοπαλία με 1-1 στο Μπερναμπέου και το χειρότερο ήταν ότι ούτε την κατοχή είχε αλλά ούτε περισσότερες ευκαιρίες και παρ ότι προηγήθηκε δεν μπόρεσε να νικήσει . Δεν θα έχει σίγουρα τον Κρόος που πήρε για πρώτη φορά κόκκινη κάρτα στην καριέρα του .

Το 2019 η Ράγιο είχε νικήσει την Ρεάλ με 1-0 ενώ η προηγούμενη νίκη της ήταν πάλι εντός έδρας το 2002 για το κύπελλο . Η Ρεάλ έχει να θυμάται μόνο μεγάλες νίκες εντός και εκτός έδρας με την Ράγιο με κορυφαία το Δεκέμβριο του 2016 όταν είχε επικρατήσει με σκορ ρεκόρ 10-2 !!!

Θα πάμε με τα πολλά γκολ σε αυτό το ματς μιας και η Ράγιο μπορεί να σκοράρει απέναντι σε οποιαδήποτε ομάδα στο γήπεδό της και η Ρεάλ δεν θέλει να κάνει άλλη γκέλα

Πρόταση: Over 

(Visited 307 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x