ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς – Άρσεναλ

Πρέμιερ Λιγκ: Γουλβς – Άρσεναλ
Spread the love

Στο Molineux η Γουλβς υποδέχεται την Άρσεναλ με τους “Λύκους” να τρέχουν ήδη ένα αρνητικό σερί στο πρωτάθλημα αφού έχουν συμπληρώσει “καρέ” αγώνων δίχως νίκη και να βρίσκονται στην προτελευταία θέση του πίνακα.

Αντίθετα οι “κανονιέρηδες” μετά και το 2ιπλο στο Stamford Bridge συνεχίζουν να οδηγούν την κούρσα στην βαθμολογία και με ακόμη μια νίκη θα πάνε στην διακοπή για το Μουντιάλ στην κορυφή του σχετικού πίνακα.

Οι γηπεδούχοι μεσοβδόμαδα πανηγύρισαν μια νίκη-πρόκριση επί της Λιντς (1–0) χάρη σε τέρμα που πέτυχε ο Μπουμπακάρ Τραορέ στο φινάλε και ευελπιστούν πάνω σε αυτή την επιτυχία να πατήσουν για να σταματήσουν τους πρωτοπόρους και συνάμα οι ίδιοι να πάρουν μια σημαντική βαθμολογική “ανάσα” ενόψει της δύσκολης συνέχειας.

Ο Ντέιβις είδε την ομάδα του στο πιο πρόσφατο παιχνίδι της για το πρωτάθλημα να χάνει με 2-3 εντός έδρας από την Μπράιτον και μαζί να “χάνει” και τον Νέλσον Σεμέδο λόγω αποβολής. Την ίδια ώρα εκτός από τον Πορτογάλο αμυντικό εκτός δράσης είναι οι: Ντιέγκο Κόστα, Ραούλ Χιμένες και ο Πέδρο Νέτο.

Οι “κανονιέρηδες” έχασαν μεσοβδόμαδα εντός έδρας από την Μπράιτον (1-3) και αποκλείστηκαν πρόωρα από το Λιγκ Καπ ο οποίος ωστόσο είναι ο 4ος ιεραρχικά στόχος για την ομάδα του Αρτέτα στην τρέχουσα σεζόν.

Στο πρωτάθλημα επέστρεψαν στην κορυφή μετά το σημαντικό 2ιπλο στην έδρα της Τσέλσι (0-1) και θα παραμείνουν εκεί εάν κερδίσουν την Γουλβς ανεξαρτήτως του αποτελέσματος της Μ.Σίτι.

Η Άρσεναλ αριθμεί 6-1-0 στα τελευταία εφτά παιχνίδια της ενώ και οι 5 χαμένοι βαθμοί ήταν μακριά από το Emirates ( Μάντσεστερ.Γ 1-3, Σάουθαμπτον 1-1) αλλά εξακολουθούν να διατηρούν την καλύτερη άμυνα στα εκτός έδρας παιχνίδια τους με μόλις 4 γκολ παθητικό.

Προϊστορία: Πέρσι η Άρσεναλ κέρδισε και εκτός έδρας ( 0-1) και εντός (2-1) την Γουλβς ενώ συνολικά αριθμεί 5/7 νίκες στο Molineux από το ημίχρονο σε όλες τις διοργανώσεις.

* Σε combo θα ποντάρω εδώ στο 2ιπλο σε συνδυασμό με τα λιγότερα από 4,5 γκολ σε απόδοση 1,85.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Under 4,5

(Visited 650 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x