ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Λίβερπουλ- Σάουθαμπτον

Πρέμιερ Λιγκ:  Λίβερπουλ- Σάουθαμπτον
Spread the love

Οι ρεντς θέλουν να κλείσουν νικηφόρα το τελευταίο τους ματς πριν την διακοπή για το Μουντιάλ και η ψυχολογία τους είναι πολύ καλή μετά το πρόσφατο 2ιπλο που πέτυχαν στο Βόρειο Λονδίνο επί της Τότεναμ (1-2) με τον Μο Σαλάχ να αρχίζει σιγά σιγά να θυμίζει τον περσινό παικταρά που θαυμάζαμε όλοι.

Μεσοβδόμαδα η ομάδα του Κλοπ με 11 αλλαγές στο αρχικό της σχήμα “λύγισε” στην διαδικασία των πέναλτι την Ντέρμπι Κάουντι και προκρίθηκε στον 3ο γύρο του Λιγκ Καπ όπου κληρώθηκε με την Μ.Σίτι.

Ο 23χρονος Ιρλανδός τερματοφύλακας Κέλεχερ ήταν ο ήρωας της βραδιάς όπως συνήθως συμβαίνει σε αντίστοιχες περιπτώσεις.

Κόντρα στην Σάουθαμπτον ο στόχος δεν είναι άλλος από την 4η συνεχόμενη νίκη σε όλες τις διοργανώσεις για 1η φορά από την εκκίνηση της σεζόν αφού η βαθμολογική της θέση , 8η και στο -7 από την 4αδα, δεν της επιτρέπει άλλες απώλειες.

Επίσης εάν εξαιρέσουμε την πρόσφατη εντός έδρας ήττα από την Λιντς (1-2) πλέον αριθμεί 5 συνεχόμενα clean sheets μπροστά στο κοινό της.

Οι: Ντίαζ, Ζότα, Μάτιπ και Κειτά μαζί με τον νεοφερμένο Άρθουρ Μέλο παραμένουν εκτός δράσης.

Οι “Άγιοι” θα έχουν στον πάγκο τους για πρώτη φορά τον Νέιθαν Τζόουνς του οποίου η πρόσληψη έγινε γνωστή την Πέμπτη το πρωί.

Ο 49χρονος πρώην προπονητής της Λούτον θα αντικαταστήσει τον Ράλφ Χάσενχαλτ ο οποίος είδε την πρώην του πλέον ομάδα να γνωρίζει την συντριβή με 1-4 εντός έδρας από την Νιουκάστλ ενώ μεσοβδόμαδα χρειάστηκαν την διαδικασία των πέναλτι για να αποκλείσουν την Σέφιλντ Γουέν για το Λιγκ Καπ.

Την ίδια ώρα παραμένει εκτός δράσης ο σημαντικός Γουόκερ Πίτερς.

Προϊστορία: Η Λίβερπουλ έχει κερδίσει στα 9/10 πιο πρόσφατα παιχνίδια της την Σάουθαμπτον έχοντας μάλιστα κρατήσει το μηδέν στα 6 τελευταία στο Anfield.

* Σίγουρα η αλλαγή προπονητή θα έχει βελτιώσει την ψυχολογία των φιλοξενούμενων αλλά γενικά η Σάουθαμπτον εκτός έδρας χωλαίνει με 5/7 ήττες από το ημίχρονο. Την ίδια ώρα η Λίβερπουλ μπορεί να έχει σκοράρει δυο γκολ και πάνω μόλις στα 2/9 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της αλλά περιμένω πως κάποια στιγμή θα ξεσπάσει. Νομίζω πως αυτή είναι η ευκαιρία της. Σε combo λοιπόν ο Άσος με τα πάνω από δυο τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Over 2,5

(Visited 589 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x