ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2

Λιγκ 2
Spread the love

Δύο δυνατά παιχνίδια με σημεία στη Λιγκ 2

 

621 Γκρίμσμπι-Στιβενέιτζ 

Τέσσερα ματς χωρίς νίκη με μία ισοπαλία και τρεις ήττες από Μπάροου-Χάρτλπουλ(εντός έδρας) και Ντονκάστε (εντός). Φάνηκε πως η συντριβή επί της Πλίμουθ στο Κύπελλο η ήταν ένα τυχαίο γεγονός η πολύ  απλά σε λάθος ματς επέλεξε να κάνει ένα απο τα καλύτερα ματς της σεζόν. Εντός έδρας είναι  κάκιστη(1-4-3) με τέρματα 8-9.

Η Στιβενέιτζ, από την άλλη πλευρά, δεν παιζει κάποιο τρομερό ποδόσφαιριο αλλά έχει ουσία και αυτό μετράει. Μετρά 3-2-1 στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει, ενώ εκτός έδρας  έχει 4-3-2(10-10 τέρματα) και είναι στο -3 απο την πρωτοπόρο Λέιτον. .Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι  νίκησε 1-0 τη Χάρτλπουλ σε μία φάση που θύμισε το γκολ του Μπουχαλάκη στο Αρης- Ολυμπιακός πριν μία διετία.

Προϊστορία : 2-1-2 την τελευταία δεκαετία, πρόπερσι 1-2.

Εκτίμηση: Εύκολα ή δύσκολα θα έρθει το διπλό.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2 

 

624 Μπάροου-Χάρτλπουλ 

Μετά από τρεις νίκες και μία ισοπαλία , οι τρεις νίκες ήταν σερί, ήρθε η άδικη ήττα από την Κροουλι με 1-0 ,το προηγούμενο  Σάββατο. Σε ένα ματς όπου εμφάνισε δύο πρόσωπα. Ενα κακό όπου έχανε με 1-0 και ένα φοβερό αλλά όχι ουσιαστικό. Είναι στην  5η θέση  με 31 βαθμούς  και 7-0-2 εντός έδρας  αλλά και 15-7 τέρματα.

Η Χάρτλπουλ απέκλεισε ,στα πέναλτι τη Σόλιχαλ αλλά έφτυσε…αίμα. Μετρά μία νίκη και πέντε ήττες στα τελευταία έξι ματς που έχει δώσει. Πιο πρόσφατη η ήττα απο τη Στιβενέιτζ. Είναι προτελευταία  με 0-2-7  και τέρματα 8-20.

Προϊστορία: 2-0-2, πέρσι 3-2

Εκτίμηση: Η Μπάροου, χωρίς τη βαριά φανέλα, έχει δυνατούς στόχους ,η Χάρτλπουλ δεν πείθει,

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

 

(Visited 774 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

Προηγούμενο

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x