ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 1

Λιγκ 1
Spread the love

Τριάδα απο τη Σαββατιάτικη Λιγκ 1 που κλέβει την παράσταση .

Λινκολν-Μόρκαμπ

Μετά τη μεγάλη πρόκριση επί της Μπρίστολ Σίτι για το Λιγκ Καπ ,η Λινκολν είχε μπροατά της ακόμα μία πρόκληση και αυτό ήταν η Πλιμουθ.  Το τελικό 1-1 ,μόνο αποτυχία δεν λογίζεται για τους αποψινούς γηπεδούχους πυο θέλουν να σώσουν την κατηγορία όσο πιο νωρίς  γίνεται και απο κει και πέρα να φτάσουν  όσο περισσότερο ψηλά μπορούν . Στο Πρωτάθλημα έχουν 5-8-4, συνολικά αλλά 1-7-0 εντός έδρας και στα τελευταία έξι μετούν 2-3-1. Στάνταρ δέχονται ένα γκολ αλλά σκοράρουν κιόλας.

Η Μόρκαμπ παραμένει κάτω απο την  επικίνδυνη ζώνη , όντας τριτη απο το τέλος,  με 1-4-4 εκτός έδρας και 2-8-8 συνολικά.  Το ότι είναι χαμηλά δεν την εμποδίζει να έχει κόχει βαθμούς απέναντι σε Πόρτσμουθ–Ντέρμπι -Γουίκομπ ενώ νίκησε τη Μπάρνσλει με 1-0. Μετρά τρείς σερί ισοπαλίες στο 1-1.

Προϊστορία: 2-1-0 την τελευταία δεκαετία ,πέρυσι 2-1

Εκτίμηση: Η επιλογή μου θα είναι το γκολ γκολ

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ

 

Μπέρτον -Πλιμουθ 

Στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας  βρίσκεται η Μπέρτον  η οποία μπορεί να είναι προτελευταία αλλά έχει περισσότερους βαθμούς από την Μόρκαμπ που είναι απο πάνω της και στο +1 Μετρά μία νίκη στα τελευταία έξι ,ενώ στα τρία πιο πρόσφατα παιχνίδια της έχει χάσει εκτός έδρας από Γουένστει και Μπόλτον, ωστόσο έφερε 3-3 ,εντός έδρας με την Τσάρλτον το προηγούμενο Σ.Κ. Εντός έδρας έχει 2-2-5.

Η Πλιμουθ έχει 14 ματς αήττητη, (11-3-0), και το καλό είναι ότι πέρασε αναίμακτα το σοκ της ήττας ,βαριάς γαρ και συνάμα αποκλεισμού στο Κύπελλο, από την Γκρίμσμπι.  Η απουσία του μέσου  Αζαζ(15-6) ,είναι αρκετά σημαντική και για τη δημιουργία και τα γκολ.  Εκτός έδρας έχει  4-3-2.

Προϊστορία: 1-4-0 ,δύο σερί under(1-1 και 0-0 αντίστοιχα)

Εκτίμηση: Αν και η προϊστορία έχει μόνο under, η υφή και το dna αμφότερων μας οδηγεί στο over.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over 2.5

 

Σέφιλντ Γουέν-Σριούσμπερι

Aλλοτε παίζοντας έξυπνα και άλλοτε επιθετικά η Σέφιλντ Γουένστει  έχει καταφέρει να σκαρφαλώσει στην 3 η θέση και να είναι στο -1 από την δεύτερη Ιπσουιτς. Μετρά 4-2-0 στα τελευταία έξι, 11-4-3  συνολικά και 5-3-1 εντός  με το συνολικά 22-11 στα τέρματα να την φέρνει ως την καλύτερη ομάδα της κατηγορίας επιθετικά στην έδρα της.  Κέρδισε 4-2 την Μπέρτον και 0-1 την Ακρινγκτον.

Η Σριούσμπερι, μετρά πέντε παιχνίδια χωρίς νίκη με τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.   Δεν παίζει καλά επιθετικά, προσπαθεί συμπαθητικά να παίξει άμυνα αλλά η πολύ μεγάλη προσήλωση σε αυτό τον τομέα βλάπτει.  Δεν είναι χαλμηλά στη βαθμολογία (14 η με 13 βαθομύς) αλλά δεν πείθει.  Εκτός έδρας είναι σκληρή (3-3-3).

Προϊστορία:  Πέρυσι 1-1

Εκτίμηση: Βγάζει δυναμική και σοβαρότητα η Σέφιλντ Γουέν, το άκρως αντίθετο η Σριούσμπερι,

ΠΡΟΤΑΣΗ: Over

(Visited 748 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x