ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ 2: Κροουλι-Τζιλιγχαμ

Λιγκ 2: Κροουλι-Τζιλιγχαμ
Spread the love

Στο Broadfield η Κροουλι φιλοξενεί τη Τζίλιγχαμ  σε εξ αναβολής  παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής της Λιγκ 2.

Η πρώτη ήττα  για την Κροουλι, υπό τις οδηγίες του Γιανγκ, είναι γεγονός . Και αυτό έγινε  στο ματς με τη Γουόλσολ, αυτό το Σάββατο με 2-1 ,προς το τέλος.  3-2-1  το ρεκορ της ομάδας στα τελευταία έξι παιχνίδια που έχει δώσει.  Τον τελευταίο καιρό έχει ανέβει και σε αυτό έχει βοηθήσει η καλή πορεία εντός έδρας  εκεί όπου μετρά  τέσσερις νίκες και μία ήττα στα τελευταία πέντε ,έχοντας χάσει μόνο απο τη Στιβενέιτζ.  Συνολικά εντός έχει 4-0-4. Εκτός ο τιμωρημένος αμυντικός Φράνσιλετ.

Η Τζίλιγχαμ είναι προτελευταία  και χωρίς απο την 1-10 όταν και είχε κερδίσει τη Σάτον  με 1-0, εντός έδρας. Εκτοτε έχει  τρεις ισοπαλίες και τέσσερις “κολλητές” ήττες, οι τρεις εκτός και  η μία εντός. Πολλά προβλήματα στην άμυνα και την επίθεση ,ουσιαστικά το τελευταίο της καλό παράσημο ήταν η πρόκριση επί της Μπρέντφορντ για το Λιγκ Καπ . Εκτός έδρας δεν έχει κανει νίκη (0-3-6), ενώ γενικά σε επίσημη διοργάνωση έχε ι να κάνει από τις 26-3 όταν και κέρδισε την Ακρινγκτον για τη Λιγκ 1!!!

Προϊστορία : Από το 2013 έχει να έρθει άσος όταν και έπαιζαν στη Λιγκ 1. Εκτοτε έχουμε δύο διπλά και μία πρόκριση της  Tζίλιγχαμ για το Λιγκ Καπ.

Εκτίμηση: Μετράει η προϊστορία στην Αγγλία αλλά θεωρώ ότι η Κροουλι είναι σε καλύτερη κατάσταση και θα κερδίσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1 

 

(Visited 234 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x