ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

La Liga : Ουέσκα – Σπόρτινγκ Χιχόν

La Liga : Ουέσκα – Σπόρτινγκ Χιχόν
Spread the love

Δύο ομάδες που ονειρεύονται την άνοδο αλλά τα αποτελέσματα στα τελευταία ματς δείχνουν ότι δεν μπορούν ούτε να προλάβουν τα Μπαράζ .

Η Ουέσκα βρίσκεται στην 9η θέση με 23 βαθμούς και απέχει μόλις δύο βαθμούς από την 6η θέση που οδηγεί στα Μπαράζ. Μετρά 6 νίκες , 5 ισοπαλίες και 5 ήττες. Έχει τέρματα 14 υπέρ και 12 κατά σε 16 ματς ενώ στο τελευταίο ματς ηττήθηκε από την Τενερίφη εκτός έδρας με 2-0 .

Από την άλλη η Χιχόν δεν έχει δεί νίκη εδώ και ένα μήνα και μετρά 4 ισοπαλίες και μία ήττα στα 5 τελευταία ματς . Είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες ( 7) και βρίσκεται στην 11η θέση με 22 βαθμούς , ένα βαθμό λιγότερο από την αντίπαλό της Εχει συνολικά 5 νίκες , 7 ισοπαλίες και 4 ήττες ενώ έχει 21 τέρματα υπέρ και 20 κατά

Πέρυσι και τα δύο μεταξύ τους ματς τελειώσαν ισόπαλα με 1-1 ενώ πρόερσθ η Ουέσκα νίκησε εκτός έδρας την Χιχόν με 1-0 ενώ κατάφερε να την νικήσει με το ίδιο σκορ και στην έδρα της .

Τελευταία νίκη της Χιχόν επί της Ουέσκα είχαμε το 2018 όταν η Χιχόν είχε επικρατήσει εκτός έδρας με 2-0

Δεν είναι εύκολο ματς και για τις δύο ομάδες που έχουν κοινούς στόχους αλλά γνωρίζουν ότι με ισοπαλίες και κλειστές άμυνες δεν πρόκειται να μπουν στην 6άδα. Θα πάμε με το γκολ – γκολ μιας και η Χιχόν είναι ομάδα που ρισκάρει για το γκολ αλλά συνήθως το δέχεται

Πρόταση: γκολ – γκολ 

(Visited 278 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x