ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Πορτογαλία Λιγκ Καπ: Τοντέλα  – Τορεένσε

Πορτογαλία Λιγκ Καπ: Τοντέλα  – Τορεένσε
Spread the love

Το ματς στο «Ζοάο Καρντόσο» της Τοντέλα, ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα και την Τορεένσε, αυτό που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής στον 8ο όμιλο του Λιγκ Καπ της Πορτογαλίας.

Να σημειωθεί, πως στα προημιτελικά προκρίνονται μόνο οι νικήτριες των οκτώ ομίλων. Στον 7ο όμιλο αλλά και τον 8ο επίσης συμμετέχουν πέντε ομάδες, σε σχέση με τους υπόλοιπους που έχουν από τέσσερις.

Ένας βαθμός για τέσσερις ομάδες στον 8ο όμιλο, καθώς στα δύο ματς της πρεμιέρας των πλέι οφ είχαμε ισάριθμες ισοπαλίες, ενώ στο μηδέν η Φαμαλικάο, η οποία βέβαια είχε την 1η αγωνιστική ρεπό. Ευχαριστημένη από το 0-0 της πρεμιέρας της φάσης των ομίλων του Λιγκ Καπ η Τοντέλα φιλοξενώντας την Εστορίλ, σε ένα ματς στο οποίο η αντίπαλος της είχε πολλές και σημαντικές ευκαιρίες και στο οποίο απείλησε μόνο με δύο εκτός περιοχής σουτ του επιθετικού Ρούμπεν Φονσέκα στα μισά του δεύτερου ημιχρόνου. Στην άλλη πλευρά, ευχαριστημένη, τουλάχιστον βάσει εικόνας, θα πρέπει να είναι και η Τορεένσε στο ματς της πρεμιέρας από το 1-1, στο οποίο είδε την αντίπαλο την πιο απειλητική αντίπαλο της να έχει περισσότερες ευκαιρίες και στο οποίο ισοφάρισε, κόντρα στην ροή του αγώνα, με κοντινό πλασέ του Σιμάο Ρότσα με την έναρξη του δεύτερου ημιχρόνου (46΄).

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες για την τελευταία δεκαετία με γηπεδούχο την Τοντέλα, η οποία πάντως αξίζει να αναφερθεί, επικράτησε 3-0 στην έδρα της Τορεένσε στον 1ο γύρο του φετινού πρωταθλήματος της 2ης κατηγορίας.

Μονομαχία δύο ομάδων, οι οποίες αν και έπαιζαν στην έδρα τους την 1η αγωνιστική, δεν άξιζαν, τουλάχιστον βάσει εικόνας τον βαθμό που πήραν. Με δεδομένο επίσης, τόσο της Εστορίλ και της Φαμαλικάο όσο και το ότι μόνο η 1η θέση δίνει πρόκριση, πολύ δύσκολα θα πάρουν την πρωτιά. Αν θέλουν πάντως να εξαντλήσουν τις πιθανότητες που υπάρχουν, θα πρέπει να πάρουν το σημερινό ματς και να ψάξουν για την έκπληξη στις επόμενες αγωνιστικές κόντρα στην Φαμαλικάο και την Εστορίλ.

Εκτίμηση:  G/G

(Visited 1.165 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x