ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ Spain La Liga

La Liga : Οβιέδο – Μιραντές

La Liga : Οβιέδο – Μιραντές
Spread the love

Ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων που έχουν στόχο την παραμονή στην κατηγορία και δείχνουν ότι μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος θα παλέψουν για να τα καταφέρουν.

Η Οβιέδο βρίσκεται οριακά εκτός επικίνδυνης ζώνης και στην 17η θέση με 17 βαθμούς ένα περισσότερο από την αντίπαλό της που βρίσκεται εντός επικίνδυνης ζώνης .

Οι γηπεδούχοι μετρούν 4 νίκες , 5 ισοπαλίες και 7 ήττες ενώ στο τελευταίο ματς πήραν εκτός έδρας ισοπαλία από την Πονφεραντίνα και στο προτελευταίο νίκησαν 1-0 την Γρανάδα . Αυτα τα δύο αποτελέσματα κατάφεραν να βγάλουν την ομάδα από τις τελευταίες θέσεις. Έχει 10 τέρματα υπέρ και 14 κατά ενώ τα 3 από τα 4 τελευταία ματς που έχει δώσει είναι γκολ – γκολ .

Από την άλλη η Μιραντές έχει καταφέρει και έχει κάνει ένα αήττητο σερί 5 αγώνων με 3 ισοπαλίες και 2 νίκες και από καταδικασμένη έχει βρεθεί με 9 συνεχόμενουν βαθμούς στους 16 και την 19η θέση που όμως και αυτή είναι εντός της επικίνδυνης ζώνης , όμως τώρα πλέον απέχει από την σωτηρία μόλις ένα βαθμό .

Έχει τέρμα 15 υπέρ και 20 κατά ενώ έχει καταφέρει και έχει σκοράρει στα 4 από τα τελευταία 5 ματς που έχει δώσει . Πέρυσι η Οβιέδο νίκησε εντός με 3-0 ενώ το μεταξύ τους ματς στην έδρα της Μιραντές τελείωσε ισόπαλο με 1-1 .

1-1 τελείωσε και το προπέρσινο ματς στην έδρα της Μιραντές αλλά και στην έδρα της Οβιέδο . Τελευταία φορά που νίκησε η Μιραντές την Οβιέδο ήταν το 2019 με 2-1 .

Είναι ματς που οι δύο ομάδες θα ρισκάρουν γιατί και βάσης φόρμας πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν .Έτσι θα πάμε με τα πολλά γκολ ενώ δεν αποκλείεται και η ισοπαλία

Πρόταση: Over ή Χ

(Visited 245 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x