ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Μουντιάλ

Koστα Ρικα-Γερμανία(5ος Ομιλος)

Koστα Ρικα-Γερμανία(5ος Ομιλος)
Spread the love

Είναι ένας απο τους λίγουσς ομίλους που και οι τέσσερις ομάδες έχουν  ελπίδες πρόκρισης.

Οι Κοσταρικανοί ,μετά την εφτάρα από την Ισπανία, θα πίστευε κανείς ότι θα λυγίσουν  και θα είναι εύκολο θύμα των …τρεχαντηριών της Ιαπωνίας. Τελικά, παίζοντας έξυπνα στην άμυνα και όντας κυνικοί στην επίθεση κατάφεραν να σκοράρουν στο 81 και όταν χρειάστηκε ο σπουδαίος Νάβας κράτησε το μηδέν παίρνοντας μία ρεβάνς απο τον εαυτό του ύστερα απο το ματς της πρεμιέρας. Στο 3-4-2-1, η μοναδική απουσία  για τον Φερνάντο Σουάρες καταγράφεται αυτή του τιμωρημένου στόπερ Κάλβο.

Οι Γερμανοί, μετά την ήττα σοκ απο τη  Ιαπωνία, έμειναν στο 1-1 με την Ισπανία με την “χρυσή” αλλαγή του Φλίκ, Φουλκριγκ να κάνει τη  διαφορά και να σώζει την κατάσταση. Δεν πείθει με την απόδοση της ,καθώς δεν είναι η Νασιοναλ Μαντσάφτ παλιών εποχών μιας και λείπουν οι μεγάλες προσωπικότητες.  Στο 4-2-3-1 , ο Γερμανός τεχνικός δεν θα έχει κανονικό σέντερ φορ αλλά θα ξεκινήσει με τον Μίλερ και θα περιμένει απο Μουσιάλα,Γκνάμπρι ,Σανέ να κάνουν τη διαφορά.

Προϊστορία: Το 2006 στο Μουντιάλ η Γερμανία κέρδισε 4-2

Εκτίμηση: Η Κόστα Ρίκα περνάει με νίκη, η αν χάσει, να νικήσει η Ισπανία την Ιαπωνία. Οι Γερμανοί θέλουν νίκη και να χάσει και η Ιαπωνία .Από κει και πέρα, αν Ισπανία και Ιαπωνία μείνουν στρο Χ τότε η Γερμανία θέλει δύο γκολ διαφορά ,ενώ αν κερδίσει η Ιαπωνία τότε χρειάζεται μία νίκη με +7 γκολ.  Οι Κοστα Ρικανοί  οφείλουν να παίξουν έξυπνα, οι Γερμανοί δεν πείθουν και εγώ θα ρισκάρω με το γκολ γκολ.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Γκολ γκολ 

(Visited 308 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x