ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Μάφρα – Βιζέλα  

Λιγκ Καπ Πορτογαλίας: Μάφρα – Βιζέλα  
Spread the love

Το ματς ανάμεσα στην 2ης κατηγορίας Μάφρα και την Βιζέλα, αυτό που ανοίγει χρονικά το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου του Λιγκ Καπ, στον οποίο μάλιστα υπάρχει απόλυτη ισορροπία μετά τους αγώνες της πρεμιέρας.

Αξίζει να τονιστεί, πως στον επόμενο γύρο προκρίνονται μόνο οι νικήτριες των οκτώ ομίλων. Απόλυτη ισορροπία επίσης όπως προαναφέρθηκε στον 1ο όμιλο, μετά το 2-2 της πρεμιέρας ανάμεσα στην Βιζέλα και την Τσάβες και το 2-2 στο «Ντραγκάο» μεταξύ Πόρτο και Μάφρα.

Προβάδισμα δύο τερμάτων για τη Μάφρα στο πρώτο ημίχρονο στο ματς στο «Ντραγκάο», με την Πόρτο όμως να κυριαρχεί στην επανάληψη, μειώνοντας αρχικά στο σαράντα οκτώ και ισοφαρίζοντας ακολούθως στο εβδομήντα. Η Μάφρα πάντως άντεξε στο τελευταίο εικοσάλεπτο, με το 2-2 στο «Ντραγκάο» στη μονομαχία της με τους «δράκους» να είναι αναμφίβολα επιτυχία. Στην άλλη πλευρά, οδυνηρό, τουλάχιστον έτσι όπως προήλθε, 2-2 στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων του Λιγκ Καπ φιλοξενώντας την Τσάβες, σε ένα ματς στο οποίο η Βιζέλα πραγματοποίησε προσωρινά την ανατροπή στο εβδομήντα πέντε και στο οποίο όμως είδε την αντίπαλο της να ισοφαρίζει στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων. Με παίκτη λιγότερο μάλιστα η Τσάβες από το εξήντα τέσσερα, ενώ και δεύτερη ανατροπή στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων.

Προϊστορία: Επικράτηση με 2-0 για τη Μάφρα το 2020, στο μοναδικό ματς την τελευταία δεκαετία φιλοξενώντας την Βιζέλα.

Η διαφορά κατηγοριών δεν αιτιολογεί τον τίτλο του φαβορί στην απρόβλεπτη Βιζέλα, ειδικά από την στιγμή που η Μάφρα έδειξε τα δόντια της στην πρεμιέρα της φάσης των ομίλων στο «Ντραγκάο» με την Πόρτο.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 676 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x