ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Παγκόσμιο Κύπελλο: Βραζιλία – Νότια Κορέα    

Παγκόσμιο Κύπελλο: Βραζιλία – Νότια Κορέα    
Spread the love

Το δεύτερο χρονικά νοκ άουτ ματς του σημερινού προγράμματος, με την Βραζιλία σε ρόλο φαβορί κόντρα στην ομάδα της Νότιας Κορέας, σημειώνοντας, πως η ομάδα που θα προκριθεί, θα βρεθεί αντιμέτωπη στα προημιτελικά με τη νικήτρια του ματς Ιαπωνία – Κροατία.

Καλύτερη και με αρκετή υπομονή στο παιχνίδι της η Βραζιλία, τόσο στην πρεμιέρα με την Σερβία, όσο και την 2η αγωνιστική με την Ελβετία, τω οποίων επικράτησε με 2-0 και 1-0 αντίστοιχα. Πιο απειλητική επίσης, παρά τις αρκετές αλλαγές, την 3η αγωνιστική με την ομάδα του Καμερούν, σε ένα ματς πάντως, στο οποίο η Βραζιλία «πλήρωσε» στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, την αδυναμία της να μετουσιώσει σε κάποιο ή κάποια τέρματα, τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Το 0-1 βέβαια από το Καμερούν μετρίασε λίγο τις εντυπώσεις, δεν άλλαξε όμως τις ισορροπίες στον 7ο όμιλο, στον οποίο η «σελεσάο» τερμάτισε εύκολα στην 1η θέση. Στην αντίπερα όχθη, ως άλλος «Αρσέν Λουπέν» η ομάδα της Νότιας Κορέας στην τελευταία αγωνιστική του 8ου ομίλου, καθώς όχι μόνο πραγματοποίησε στις καθυστερήσεις την ανατροπή στο 2-1 με την εντελώς αδιάφορη, αναμφίβολα, Πορτογαλία, αλλά «έκλεψε» την 2η θέση στην διαφορά τερμάτων από την εμβρόντητη Ουρουγουάη. Σε ρόλο αουτσάιντερ φυσικά στο σημερινό νοκ άουτ ματς, ψάχνοντας μία από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις στην ιστορία των Παγκοσμίων Κυπέλλων.

Προϊστορία: Το σημερινό, θα είναι το πρώτο επίσημο ματς ανάμεσα στις δύο ομάδες, σε ουδέτερη έδρα, για την τελευταία δεκαετία. Υπάρχουν πάντως τρία φιλικά την τελευταία δεκαετία στην Σεούλ, στα οποία είχαμε ισάριθμες νίκες για την Βραζιλία, με 2-0 το 2013, 3-0 το 2019 και 5-1 το 2022.

Φαβορί η Βραζιλία, αλλά απελπιστικά χαμηλή τιμή που την συνοδεύει, με ειδικό στοίχημα τερμάτων να είναι αυτό που θα επιλέξω, ψάχνοντας φυσικά κάτι πιο ελκυστικό.

Εκτίμηση:  Over 2,5

(Visited 1.600 times, 1 visits today)
About Author

Θεόφιλος Κουκίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x