ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Τσάμπιονς Λιγκ : Μπάγερν Μονάχου- Μπαρτσελόνα ( 4ος όμιλος)

Τσάμπιονς Λιγκ :  Μπάγερν Μονάχου- Μπαρτσελόνα ( 4ος όμιλος)
Spread the love

Η Μπάγερν Μονάχου φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα και η ομάδα του Αλεξάντερ Στράους καλείται να φέρει ένα καλύτερο αποτέλεσμα από αυτό που είχε φέρει πριν από δυο εβδομάδες στο Camp Nou όταν είχε ηττηθεί από την πρωταθλήτριες Ευρώπης του 2020/21 με 0-3.

Στην παρούσα φάση οι Βαυαρές βρίσκονται στην 2η θέση στην βαθμολογία του γκρουπ και στο -3 από την αποψινή τους αντίπαλο από την οποία έχουν χάσει με 3-0 στο κλείσιμο του πρώτου γύρου στην Βαρκελώνη πριν από δυο εβδομάδες.

Από τότε η ομάδα του 47χρονου Νορβηγού τεχνικού έχει πετύχει δυο συνεχόμενες νίκες απέναντι στην Έσσεν ( 2-0) και την Χόφενχαϊμ ( 4-0) στο εγχώριο πρωτάθλημα και συνεχίζουν να καταδιώκουν στην κορυφή την Βόλφσμπουργκ η οποία έχει ένα προβάδισμα + 5 βαθμών.

Επίσης οι γηπεδούχες ενόψει της πολύ δύσκολης αποψινής αναμέτρησης παίρνουν θάρρος από το γεγονός πως έχουν κερδίσει αισίως έξι διαδοχικά εντός έδρας παιχνίδια τους σε όλες τις διοργανώσεις.

Στον όμιλο πριν την ήττα από την Μπαρτσελόνα είχαν μετρήσει δυο διαδοχικές νίκες , με ανατροπή, εις βάρος της Ρόσενγκαρντ ( 1-2) και της Μπενφίκα ( 2-3).

Μάλιστα κόντρα στις Λουζιτανές είχαν “γυρίσει” το ματς από το 2-0 που έχαναν σκοράροντας 3 γκολ στο τελευταίο ημίωρο.

Οι μπλαουγκράνα πάνε τρένο αφού είναι αξιοσημείωτο το γεγονός πως έχουν ΜΌΝΟ νίκες από την αρχή της σεζόν σε όλες τις διοργανώσεις.

Ούτε ένα , ούτε δυο αλλά 14 (!) σερί παιχνίδια έχουν κερδίσει οι παίκτριες του Γιόναθαν Γκιράλες Κόστας εκ των οποίων βέβαια οι τρεις είναι στον όμιλο του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αξέχαστη η πρεμιέρα τους με το εμφατικό στα όρια του εξωπραγματικού 9-0 επί της Μπενφίκα ενώ στην συνέχεια πάτησε και λίγο φρένο επικρατώντας με 4-1 της Ρόσενγκαρντ για να έλθει και το άνετο 3-0 επί της αποψινής της αντιπάλου.

Προϊστορία: Σε 4 ματς έχουν έλθει αντιμέτωπες οι δυο αυτές ομάδες με την Μπαρτσελόνα να αριθμεί τρεις νίκες και την Μπάγερν Μονάχου μια.

* Εύκολα ή δύσκολα αναμένω πως η Μπαρτσελόνα θα κερδίσει και θα φτάσει τις 15 συνεχόμενες νίκες σε όλες τις διοργανώσεις. Σπάνια τα παιχνίδια των δυο αυτών ομάδων έχουν λίγα γκολ οπότε θα ποντάρω σε combo και το Over 2,5.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2+ Over 2,5

(Visited 175 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x