ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

FA Cup: Στοκπορτ-Τσάρλτον

FA Cup: Στοκπορτ-Τσάρλτον
Spread the love

Επαναληπτικός αγώνας για τον Β γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας με την πρώτη αναμέτρηση να λήγει στο 2-2.

 

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Στόκπορτ η οποία, για το Πρωτάθλημα, διέλυσε με 5-0 την Χάρτλπουλ εκτός έδρας.  Η ομάδα του Τσάλινορ είχε “καθαρίσει¨το παιχνίδι απο το πρώτο 20 λπεπτο όταν και κέρδιζε με 2-0 . Σκόραρε άλλα τρία στο Β μέρος  και πήρε μία σπουδαία  νίκη. Νίκη που ήταν η 5η στα τελευταία 8 παιχνίδια στη Λιγκ2  . Εντός έδρας, ωστόσο, δεν είναι και τόσο συνεπής  έχοντας 4-3-2  στα εννιά πιο πρόσφατα παιχνίδια της εντός έδρας. Παίζει εξαιρετικά το 3-5-2 έχοντας μπροστά τους φοβερούς Μάντεν(8 γκολ) και Βούτον (5 γκολ). Δεν έχει επηρεάσει η απoυσία του βασικού τερματοφύλακα Γιάρος.

Η Τσάρλτον, είναι σε κακό αγωνιστικό φεγγάρι στη Λιγκ 1 . Με πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3 σε όλες τις διοργανώσεις) και πιο πρόσφατη την ήττα από την Τσέλτεναμ(0-1) είχαμε την εξέλιξη της απόλυσης του προπονητή Μπέν Γκάρνερ. Ο υπηρεσιακός και μέχρι πρότινος βοηθός του, Χέις , είναι ο αντικαταστάτης του που θα προσπαθήσει να αλλάξιε λίγο το κλιμα. Μετρά 1-4-5 στις πιο πρόσφατες εξόδους της .Αγωνιστικά, υπάρχουν ακετές μακροχρόνιες απουσίες,είτε λόγω τραυματισμών, είτε τιμωριών. Πιο κομβική αυτή του επιθετικού Στόκλι(2 γκολ μόλις φέτος αλλά σημαντικός στην επιθετική λειτουργία της ομάδας) και ο κίπερ Γουόλακοτ (16 συμ).

Προϊστορία: 1-0-2 με γηπεδούχο την Στόκπορτ και  πιο πρόσφατο άσο το 1998.

Εκτίμηση: Αν και η Στόκπορτ δεν είναι κάτι το φοβερό εντός έδρας θα ρισκάρω με τον άσο της ,καθώς η Τσάρλτον δεν πείθει και έχει απουσίες που μέσα στο χρονικό διάστημα ενός μηνός την έχουν επηρεάσει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1

(Visited 186 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x