ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Βέλγιο: Βέστερλο – Γκενκ

Βέλγιο: Βέστερλο – Γκενκ
Spread the love

Δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους, όμως οι γηπεδούχοι είναι πάντα επικίνδυνοι για οποιαδήποτε ομάδα στο Βελγικό πρωτάθλημα

Η Βέστερλο ηττήθηκε στην τελευταία αγωνιστική εντός έδρας από την Λέουβεν με 2-1 και βρίσκεται στην 7η θέση με 30 βαθμούς σε 20 αγώνες .

Μετρά 9 νίκες – 3 ισοπαλίες και 8 ήττες ενώ έχει πετύχει 39 γκολ ( την τρίτη καλύτερη επίθεση και έχει δεχθεί 35 γκολ .Σκοπός της ομάδας είναι να καταφέρει να μπει στην 8άδα και να παίξει στα πλέι οφ . Η Βέστερλο θα παίξει χωρίς τον Σλοβάκο Μπερνάτ, τον Σκοπιανό Ντάτσι και τον Αμερικάνο Ρέινολντς που είναι όλοι τους τραυματίες .

Από την άλλη η Γκενκ είναι στην πρώτη θέση , προέρχεται από νίκη με 1-0 απέναντι στην Ζούλτε αλλά δεν έπεισε με την εμφάνισή της .

Έχει μία διαφορά 7 βαθμών από την δεύτερη Ουνιόν και μετρά 17 νίκες – μία ισοπαλία και δύο ήττες στο πρωτάθλημα ( τελευταία ήττα από την Κορτράικ εκτός έδρας με 1-0 στις 26/12) . Επίσης έχει με 49 γκολ υπέρ την καλύτερη επίθεση του πρωταθλήματος και με 17 γκολ κατά , την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος.

Η Γκενκ δεν θα έχει του Οϊέν και Αμπιντ που είναι τραυματίες

Οι δύο ομάδες έπαιξαν φέτος για το Κύπελλο και η Γκενκ νίκησε με 1-0 εκτός έδρας την Βέστερλο ενώ για το πρωτάθλημα στον πρώτο γύρο η Γκενκ νίκησε με 4-1.

Σε φιλικό που έδωσαν τον Ιούλιο του 2019 η Βέστερλο νίκησε με 2-1 την Γκενκ

Ενώ την τελευταία φορά που έπαιξαν στην έδρα της Βέστερλο για το πρωτάθλημα το 2017 η Γκενκ είχε νικήσει με 4-0

Πρόταση : γκολ – γκολ 

(Visited 367 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x