ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Αγγλίας: Γουίγκαν – Λούτον

Κύπελλο Αγγλίας:  Γουίγκαν – Λούτον
Spread the love

Στο DW έρχονται αντιμέτωπες δυο ομάδες που γνωρίζονται καλά αφού αγωνίζονται στην ίδια κατηγορία αλλά το εισιτήριο για τον 4ο γύρο απόψε μπορεί να έχει έναν μόνο κάτοχο.

Οι Latics είναι πολύ μακριά από την ομάδα που το 2012/13 έκανε την έκπληξη κερδίζοντας στον τελικό του FA Cup την Μ.Σίτι (1-0) αφού πλέον και παρά την πρόσφατη ισοπαλία που απέσπασαν από την Κάρντιφ (1-1) με συγκομιδή 25 βαθμών σε 27 ματς είναι ουραγοί στην βαθμολογία της Championship.

Με τον νεοφερμένο τεχνικό Κόλο Τουρέ στον πάγκο τους ακόμη δεν έχουν πανηγυρίσει νίκη σε όλες τις διοργανώσεις και αυτό συμβαίνει κυρίως λόγω της κακής αμυντικής τους συμπεριφοράς.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός πως δεν έχουν κρατήσει μηδέν παθητικό σε κανένα από τα 13 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους μπροστά στο κοινό τους και σε 15 συνολικά.

Κάπως έτσι έχουν έλθει οι 4/5 ήττες ενώ το τελευταίο τους “τρίποντο” στο πρωτάθλημα ήταν στις 12/11/22.

Οι νεοφώτιστοι αν και βρέθηκαν να προηγούνται με 2-0 της Γουέστ Μπρόμιτς την περασμένη αγωνιστική τελικά ηττήθηκαν από τους Baggies του Κάρλος Κορμπεράν με 2-3! Ωστόσο παραμένουν ψηλά στην βαθμολογία και πιο συγκεκριμένα στην 9η θέση και στο -2 από την Γουέστ Μπρόμιτς η οποία με αυτήν της την νίκη την προσπέρασε και έφτασε στην 6η θέση του σχετικού πίνακα.

Με τον Ρομπ Έντουαρτς να αντικαθιστά τον Νέιθαν Τζόουνς οι Hatters είχαν πριν την ήττα από την Γουέστ Μπρόμιτς τρεις νίκες και μια ισοπαλία σε όλες τις διοργανώσεις αλλά το κακό αμυντικό ρεκόρ με μόλις μια απαραβίαστη εστία σε πέντε ματς να παραμένει.

Προϊστορία: Η Γουίγκαν έχει κερδίσει την Λούτον ήδη μια φορά στην τρέχουσα σεζόν με 2-1 στο πρωτάθλημα τον περασμένο Σεπτέμβριο ενώ ενδιαφέρον στατιστικό είναι αυτό που την θέλει να έχει χάσει μόλις 1/12 παιχνίδια που έχει δώσει ημέρα Τρίτη σε όλες τις διοργανώσεις.

* Το ποντάρισμα μου εδώ θα είναι το Goal σε απόδοση διπλασιασμού αφού είναι ένα προγνωστικό που επιβεβαιώνουν με συνέπεια αμφότερες τελευταία. 8/8 αριθμούν οι γηπεδούχοι, 7/7 οι φιλοξενούμενοι.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal

(Visited 256 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x