ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Κύπελλο Ελλάδας: Αρης- Ολυμπιακός

Κύπελλο Ελλάδας: Αρης- Ολυμπιακός
Spread the love

Στο Βικελίδης , ο Αρης κοντράρεται με τον Ολυμπιακό στη ρεβάνς του 1-0 .

Οι Θεσσαλονικείς  ήταν καλύτεροι απο τους αντιπάλους  τους στο πρώτο παιχνίδι και είχαν την  ευκαιρία να σκοράρουν αλλά ο Καμάτσο όσο και Μπράμπετς  νικήθηκαν ο πρώτος απο το δοκάρι και ο δεύτερος από τον  Τζολάκη ,σε κεφαλιά ύστερα απο κόρνερ. Ακολούθησε το  3-0 στο Πρωτάθλημα με ένα σοου του Μανού Γκαρσία που σκόραρε τρία γκολ απέναντι στο Βόλο και τα αφιέρωσε στη μνήμη του αδικοχαμένου Αλκη Καμπανού.  Δεδομένα εκτός αποστολής θα είναι οι Εμπακατα-Νταμπό -Ντουκουρέ ,ενώ  τη θέση του Πεερσμαν θα πάρει ο Μαζικού στο αριστερό άκρο της άμυνας.  Ο Μανσίνι πάει Παναθηναϊκό, όπως όλα δείχνουν ,ωστόσο , θα είναι αστην αποστολή.

Ο Ολυμπιακός ,απο την άλλη πλευρά, πάει Θεσσαλονίκη με το αβαντάζ του 1-0 της πρώτης αναμέτρησης με το γκολ του Γκάρι . Βέβαια το καλό κλίμα χάλασε μετά την αποτυχάι της ομάδας να επικρατήσει στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο (1-1) που μπορεί να μείωσε τη διαφορά με τον Παναθηναϊκό στους 6 αλλά έχασε την ευκαιρία να μειώσει περισσότερο.  Ο Μίτσελ προανήγγειλε αλλαγές ,όχι σε τόσο μεγάλο βαθμό όσο στο πρώτο ματς . Λογικά Τζολάκης-Μασούρας-Σαμασέκου-Ελ Αραμπί και Γκάρι θα είναι στην ενδεκάδα.  Σίγουρα εκτός ο Ρεάμπτσιουκ που έχει ενοχλήσεις και είναι άγνωστο ποιος θα παίξει αριστερά, εν τη απουσία και του Μαρσέλο. Ο Ραμόν είναι στην αποστολή αλλά λογικά θα παίξουν είτε ο Ανδρούτσος ,είτε πιο πιθανό ο Βρουσάι.

Προϊστορία : 0-4-2 στο Κύπελλο με γηπεδούχο τον Αρη .

Εκτίμηση: Από τη στιγμή που  δεν μετράει το εκτός έδρας γκολ , είναι λογικό να περιμένεις και τις δύο ομάδες να σκοράρουν. Προσωπικά θα πάω με τα 2-3 τέρματα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 2-3 

 

(Visited 654 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x