ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΚΤΩΝ

Ολλανδία : Φίτεσε – Τβέντε

Ολλανδία : Φίτεσε – Τβέντε
Spread the love

Η Φίτεσε παλεύει να αποφύγει τις τελευταίες θέσεις ενώ η Τβέντε ψάχνει θέση ακόμα και για το Τσάμπιονς Λιγκ

Η Φίτεσε στο τελευταίο ματς ηττήθηκε πολύ δύσκολα εκτός έδρας από την Αϊντχόφεν ενώ στα 4 προηγούμενα ματς μέτρησε μόνο ισοπαλίες .

Βρίσκεται στην 14η θέση με 15 βαθμούς μόλις 3 βαθμούς πάνω από την επικίνδυνη ζώνη ενώ έχει 3 νίκες – 6 ισοπαλίες και 8 ήττες. Έχει πετύχει 18 γκολ και έχει δεχθεί 32 . Η Φίτεσε δεν θα έχει τον Γάλλο Ισιμάτ Μιρίν και τον Σερμπέν που είναι τιμωρημένος ενώ είναι αμφίβολος ο Πολωνός, Κοσλόφσκι.

Από την άλλη η Τβέντε μετρά αήττητο σερί από τον προηγούμενο Νοέμβριο και δικαιολογημένα βρίσκεται στην 4η θέση με 34 βαθμούς μετά τους 3 που πήρε από την νίκη της επί της Ουτρέχτης εντός έδρας με 2-0 . Έχει 34 βαθμούς και απέχει από την κορυφή μόλις 4 βαθμούς . Έχει 10 νίκες – 4 ισοπαλίες και 3 ήττες και τέρματα υπέρ 28 και κατά μόλις 9 ( έχει την καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος )

Η Τβέντε δεν θα έχει τον τραυματία στον αστράγαλο Μπράμα και τον επίσης τραυματία Τσέχο , Σάντιλεκ.

Στην παράδοση του ματς στον πρώτο γύρο η Τβέντε νίκησε με 3-0 και με το ίδιο σκορ νίκησε και πέρυσι εντός έδρας . Μάλιστα πέρυσι είχε νικήσει και με 4-1 εκτός έδρας την Φίτεσε

Πρόπερσι στα μεταξύ τους μτα οι δύο ομάδες είχαν από μία αφού νίκησε η μία στην εδρα της άλλης

Στις 7 Μαρτίου του 2020 ήταν η τελευταία εντός έδρας νίκη της Φίτεσε εντός έδρας επί της Τβέντε με 1-0 Ενώ η τελευταία ισοπαλία έγινε στο ματς Τβέντε – Φίτεσε 1 – 1 , το 2017

Πρόταση : Over

(Visited 441 times, 1 visits today)
About Author

Γιώργος Λίγγρης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x