ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Premier League

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Φούλαμ

Πρέμιερ Λιγκ: Τσέλσι- Φούλαμ
Spread the love

Με ένα μίνι Λονδρέζικο ντέρμπι μπαίνουμε ξανά σε ρυθμούς Premier League μετά την αγωνιστική του FA Cup και μάλιστα αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον αφού Τσέλσι και Φούλαμ είναι κοντά στην βαθμολογία με στόχο ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Οι μπλε κινήθηκαν εντυπωσιακά στο μεταγραφικό παζάρι αφού μετά την απόκτηση των: Ζοάο Φέλιξ, Μούντριχ προχώρησαν στο παρά πέντε και στην μεταγραφή του Έντζο Φερνάντες δαπανώντας το ποσό των 121 εκ ευρώ που είναι ρεκόρ στο Νησί.

Συνολικά η νέα διοίκηση του Τοντ Μπόλι σπατάλησε 358 εκ για τα “ψώνια” της τον χειμώνα.

Την ίδια ώρα ο Γκρέιαμ Πότερ είναι σε καθεστώς πίεσης από κόσμο και ΜΜΕ αφού με μόλις 1/10 νίκες στα πιο πρόσφατα παιχνίδια της η Τσέλσι είναι 10η και στο – 2 από την αποψινή της αντίπαλο που είναι στην 7η θέση που δίνει και το τελευταίο εισιτήριο για τα ευρωπαϊκά Κύπελλα της επόμενης σεζόν.

Μπορεί να διαθέτει την 4η καλύτερη άμυνα στο πρωτάθλημα αλλά σκοράρει με δυσκολία ( 22 γκολ σε 20 αγώνες ενώ την ίδια ώρα ο Χάαλαντ έχει βρει δίχτυα μόνος του 25 τέρματα ) αφού οι : Χάβετζ, Ομπαμεγιάνγκ, Μάουντ, Στέρλινγκ και Πούλισιτς μαζί έχουν πετύχει μέχρι τώρα 14 γκολ στην κατηγορία.

Οι Cottagers μπορεί να μην έχουν κερδίσει στα 3 πιο πρόσφατα παιχνίδια τους αλλά τα δυο στο πρωτάθλημα τα έχασαν οριακά , με το ίδιο σκορ 1-0 από Τότεναμ και Νιουκάστλ ενώ στο Κύπελλο , που έφεραν 1-1 εντός με την Σάντερλαντ με αρκετές αλλαγές στην 11άδα τους, η ομάδα είχε 22 σουτ, εκ των οποίων τα 12 στο τέρμα, 69% κατοχή της μπάλας αλλά προφανώς ήταν άτυχη στην τελική προσπάθεια.

Ο Μάρκο Σίλβα ξέρει πως εάν η ομάδα του κάνει απόψε το double στις νίκες απέναντι στην Τσέλσι θα σκαρφαλώσει έστω και προσωρινά στην 6η θέση του πίνακα και θα κάνει τους οπαδούς της να ονειρεύονται ένδοξες στιγμές του 2011 όταν και είχαν αγωνιστεί για τελευταία φορά στην Ευρώπη.

Προϊστορία: Η Τσέλσι είναι αήττητη στα 16 πιο πρόσφατα εντός έδρας παιχνίδια της απέναντι στην Φούλαμ σε όλες τις διοργανώσεις έχοντας κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν στα 6/7 τελευταία ενώ συνάμα έχει σκοράρει τουλάχιστον δυο γκολ στα τρία από αυτά.

* Οι προσθήκες των: Μούντριχ- Έντζο ( αναμένεται να κάνει ντεμπούτο έστω ως αλλαγή) θεωρώ πως θα δώσουν ώθηση στους μπλε για να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες. Σε combo ο Άσος με το Under 4,5 εδώ σε απόδοση που “αγγίζει” το 1,90.

ΠΡΟΤΑΣΗ: 1+ Under 4,5

(Visited 696 times, 1 visits today)
About Author

Γιάννης Καρατζαφέρης

Επόμενο

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x