ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ SuperLeague

Σουπερλιγκα: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός

Σουπερλιγκα: ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός
Spread the love

Στην Τούμπα διεξάγεται το πιο ενδιαφέρον παιχνίδι της αγωνιστικής με αντιπάλους τον ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό.

Δύο ισόβαθμες ομάδες σε μία αναμέτρηση που θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια και όσον αφορά τη διεκδίκηση του Πρωταθλήματος, μιας και αμφότερες έχουν απο 42 βαθμούς.

Oι γηπεδούχοι έχουν 4-2-0 στα τελευταία έξι και συνολικά 8 νίκες στα τελευταία 10 ματς. Πιο πρόσφατο το 3-2 επί του Λεβαδειακού Εντός έδρας η Τούμπα είναι κομβική(7-2-1),ενώ ο Λουτσέσκου θα έχει ξανα μαζί του τον Αουγκούστο, αλλά έχασε με τραυματισμό τον Τάισον. Στην εξίσωση και ο δεξιός μπακ Κεντζιόρα.

Ο Ολυμπιακός, από την  άλλη μεριά, νίκησε δύσκολα ,όπως πήγε το ματς, τον ΟΦΗ με 2-1 και λυτρωτή τον Ελ Αραμπί αλλά και ηγέτη τον Πασχαλάκη που “μίλησε” όταν χρειάστηκε. Εχει θέματα στην αμυντική λειτουργία του, καλό νέο η επιστροφή του Ντροι στα στόπερ. Ο Μίτσελ πήρε μαζί του όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα, υπάρχει μία σκέψη για τριάδα στα στόπερ και ταυτόχρονη συμμετοχή Σαμασέκου-Εμβιλά. Λογικά ,πάντως θα παίξει9 4-2-3-1. Εκτός έδρας έχει 5-4-1.

Προϊστορία: 4-3-5 στα τελευταία 10 χρόνια στην Τούμπα, πέρσι 1-1 και 1-2.

Εκτίμηση: Το Χ δεν βολεύει κανένα ειδικά αν κερδίσουν ΑΕΚ και Παναθηναϊκός. Ρόλο θα παίξει και η κακοκαιρία. Αγωνιστικά ο ΠΑΟΚ δείχνει λίγο παραπάνω φαβορί ελέω τούμπας αλλά ο Ολυμπιακός και η καρδιά του Πρωταθλητή δεν μπορούν να υποτιμηθούν.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ  ημίχρονο, 2-3 τέρματα , over 5.5 κάρτες

(Visited 678 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x