SuperLeague ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Σούπερλιγκα: Ατρόμητος -ΑΕΚ

Σούπερλιγκα: Ατρόμητος -ΑΕΚ
Spread the love

Στο Περιστέρι ο αναγεννημένος Ατρόμητος κοντράρεται με την ΑΕΚ.

Μπορεί οι γηπεδούχοι να έχουν μόνο μία ήττα στα τελευταία έξι ματς  ωστόσο σε αυτό το διάστημα έχουν και μόνο μία νίκη (1-4-1). Τρία σερί 1-1 , τα δύο εκτός με Λαμία και ΠΑΣ , και το έτερο με τον Ολυμπιακό  εντός.

Μετά την ήττα του  Αρη και το ντεφορμάρισμα του Βόλου  η 6η θέση θα είναι ακόμα πιο κοντά αν κερδίσει την πρωτοπόρο. Αγωνιστικά, στην ομάδα επανέρχεται ο αμυντικός Ντε Μποκ , στην αποστολή ο Αγκιμπού Καμαρά για την ομάδα που εντός έχει 4-5-1 .

Η ΑΕΚ είναι ,πλέον, πρωτοπόρος και έχει ακόμα περισσότερο το “πρέπει” Μετά την ήττα απο τον ΠΑΣ , έκανε τρείς νίκες στην ΟΠΑΠ Αρένα και ένα αγχωτικό διπλό στη Νεάπολη. Ο Αλμέιδα  δεν έχει Φερνάντες αλλά έχει πολλές και καλές λύσεις; είτε βασικών, είτε απο τον πάγκο. Παράλληλα ,υπάρχει και το ματς με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο. Εκτός έδρας έχει  6-2-2.

Προϊστορία:  2-1-4 τα τελευταία 10 χρόνια,πέρσι 0-2

Εκτίμηση: Η ΑΕΚ έχει προβλήματα με τις aggressive  ομάδες και  ο Ατρόμητος είναι τέτοια. Αν ο Αλμέιδα το πάει στην δύναμη τότε θα έχουμε μία ενδιαφέρουσα μάχη. Ειδικά αν σκοράρει γρήγορα. Παντως στην ΟΠΑΠ Αρένα ο Ατρόμητος είναι η ομάδα που της έβαλε περισσότερα δύσκολα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Χ ημίχρονο-2 τελικό. Γκατσίνοβιτς σκόρερ

(Visited 642 times, 1 visits today)
About Author

Νίκος Αβραμίδης

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x